Βέλγιο: Σχεδόν ολόκληρη η Ευρώπη γίνεται “κόκκινη ζώνη” για τους κατοίκους της χώρας

Βέλγιο-Ευρωπαϊκή Ένωση-Κόκκινες ζώνες

Σχεδόν ολόκληρη η Ευρωπαϊκή Ένωση θα θεωρείται πλέον κόκκινη ζώνη ταξιδιού για το Βέλγιο και τους Βέλγους από την Παρασκευή, μετά την τελευταία ενημέρωση στον ιστότοπο του υπουργείου Εξωτερικών.

Από σήμερα, Παρασκευή (30/10) στις 4:00 μ.μ., ορισμένες περιοχές και χώρες θα έχουν πλέον κόκκινο χρώμα. Κανονικά, αυτό σημαίνει ότι θα μπορούσε να επιβληθεί καραντίνα ή διαγνωστικό τεστ σε ταξιδιώτες που επιστρέφουν στο Βέλγιο, βάσει αυτοαξιολόγησης και ανάλυσης του εντύπου εντοπισμού επιβατών (PLF).

Ωστόσο, σύμφωνα με τη νέα στρατηγική για τα τεστ του Covid-19 στο Βέλγιο, μόνο άτομα με συμπτώματα θα εξακολουθούν να ελέγχονται.

Αμετάβλητο από την προηγούμενη ενημέρωση, παραμένει το ισπανικό νησί La Palma το οποίο είναι η μόνη πράσινη ζώνη της ΕΕ, πράγμα που σημαίνει ότι οι Βέλγοι μπορούν να πάνε εκεί χωρίς επιπλέον περιορισμούς κορονοϊού.

Από την Παρασκευή, οι χώρες της Κύπρου και της Λιθουανίας θα γίνουν κόκκινες ζώνες.

Στη Γερμανία, οι περιοχές Karlsruhe, Fribourg, Tübingen, Opper-Beieren, Neder-Beieren, Opper-Palts, Neder Franken, Zwaben, Hamburg, Gießen, Kassel, Weser-Ems, Münster, Detmold, Arnsberg, Koblenz, Trier, Saarland είναι ήδη κόκκινες ζώνες, ενώ από σήμερα θα προστεθούν η Dresden και το Chemnitz.

Για τις ταξιδιωτικές οδηγίες σε Ολλανδία, Βέλγιο, Γερμανία, Ελλάδα και την υπόλοιπη Ευρώπη στο supergreeks.eu

Υπομονή SuperGreeks μου και μόλις τελειώσει αυτή η πανδημία θα ταξιδέψουμε όλο τον κόσμο. Δε θα σταματήσουμε να κάνουμε ταξίδια 🙂 🙂 🙂

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Copyright © 2024 · #SuperGreeks · Web Design & Development by SuperGreeks