Βέλγιο: Το Γραφείο Κοινωνικής Ενοικίασης στη Γάνδη διένειμε 300 σπίτια για πτηνά ως συμβολική δράση

Βέλγιο-Γάνδη-Γραφείο Κοινωνικής Ενοικίασης

Το Γραφείο Κοινωνικής Ενοικίασης στη Γάνδη του Βελγίου, διένειμε χθες 300 σπίτια πτηνών στο κέντρο και απηύθυνε μια συμβολική έκκληση για πιθανούς ιδιοκτήτες.  

Αυτό συνέβη καθώς το Γραφείο έφτασε στο ορόσημο των 300 ενοικιαζόμενων σπιτιών και για να μπορέσει να προσφέρει περισσότερες από 500 ενοικιαζόμενες κατοικίες μέχρι το τέλος του 2024, διένειμε χθες 300 σπίτια πτηνών στο κέντρο της Γάνδης.

Τα  σπίτια των πτηνών συμβολίζουν τα 300 σπίτια που το Γραφείο Κοινωνικής Ενοικίασης μισθώνει σήμερα σε ευάλωτους κατοίκους της πόλης. Ταυτόχρονα ενθαρρύνουν νέους πιθανούς ιδιοκτήτες να νοικιάσουν σπίτια δια μέσω αυτού. 

Όποιος πήρε από ένα σπίτι πτηνών χθες στο εσωτερικό του βρήκε ένα ενημερωτικό φυλλάδιο και στοιχεία επικοινωνίας. 

Από το 1997

Το Γραφείο Κοινωνικής Ενοικίασης στη Γάνδη κάλεσε το γραφείο Οικονομίας της πόλης να φτιάξει τα 300 σπίτια πτηνών. Στο πλαίσιο αυτό κάθε κουτί δημιουργήθηκε από έναν υπάλληλο, ο οποίος ασκεί χρήσιμες δεξιότητες.

Από το 1997 το SVK Gent νοικιάζει σπίτια σε κοινωνικά ευάλωτα άτομα. Όποιος ενοικιάσει το σπίτι του μέσω του Γραφείου απολαμβάνει εγγύηση πληρωμής, φορολογικά οφέλη και διάφορα ασφάλιστρα προκειμένου να κάνει το σπίτι πιο βιώσιμο.  

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Copyright © 2024 · #SuperGreeks · Web Design & Development by SuperGreeks