Καφέ και εστιατόρια στην Ολλανδία: Οι εκθέσεις επιθεώρησης υγιεινής θα είναι προσβάσιμες στο διαδίκτυο

horeca-ολλανδία-έλεγχοι

Από σήμερα (*1η Σεπτεμβρίου), η NVWA θα δημοσιεύει τις εκθέσεις επιθεώρησης online εντός δύο εβδομάδων. Αυτό σημαίνει ότι όταν μια επιχείρηση εστίασης ( καφέ, εστιατόρια) παραβιάζει τους κανόνες υγιεινής, θα δημοσιεύεται στο διαδίκτυο, ώστε οι πολίτες να γνωρίζουν αυτή την συνθήκη.

Η κίνηση είναι μια απάντηση στις εκκλήσεις των βουλευτών για ένα πιο διαφανές και ενεργό καθεστώς ασφάλειας στην Horeca της Ολλανδίας.

Tι λένε τα καταστήματα εστίασης

Ο οργανισμός υποκαταστημάτων του τομέα τροφοδοσίας KHN δήλωσε ότι είχε επιφυλάξεις για το νέο σύστημα, ισχυριζόμενος ότι κινδύνευε να δημιουργήσει ένα άδικο πεδίο ανταγωνισμού επειδή ορισμένα ιδρύματα ελέγχονται πιο συχνά από άλλα.

«Οι ιδιοκτήτες επιχειρήσεων τροφοδοσίας είναι υπεύθυνοι καθημερινά για την ασφάλεια των τροφίμων και ένα μεμονωμένο περιστατικό δεν λέει τίποτα για τη συνολική τους προσέγγιση. Δεν πρέπει να εκτίθενται στη δημοσίευση μόλις κάτι πάει στραβά μία φορά », δήλωσε ο διευθυντής του KHN, Dirk Beljaarts.

«Μια επανεκτίμηση, μετά από δύο εβδομάδες, για παράδειγμα, θα έδινε στους ιδιοκτήτες επιχειρήσεων το χώρο να κάνουν τις απαραίτητες αλλαγές και να αφαιρεθούν από τη λίστα.»

Πηγή:NOS

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Copyright © 2024 · #SuperGreeks · Web Design & Development by SuperGreeks