Κορονοιός: Update Ολλανδία – Από 9 έως 15 Σεπτεμβρίου 2020

κορονοιός-θάνατοι-κρούσματα-νοσοκομεία

O κορονοιός είναι το επίκαιρο ζήτημα για όλους μας και όπως κάθε εβδομάδα ενημερώνουμε για την εξέλιξη με τις τάσεις. Καταγράφουμε τα χρήσιμα αυτά στατιστικά στοιχεία γιατί μας ενδιαφέρουν λιγότερο ή περισσότερο όλους.

Υδραυλικοί, ελαιοχρωματιστές, ηλεκτρολόγοι, ξυλουργοί, χτίστες και άλλοι τεχνίτες από Ολλανδία και Βέλγιο. Όλοι στο SuperGreeks.EU και τον εμπορικό, επαγγελματικό κατάλογο των Ελλήνων του Εξωτερικού.

8265 άτομα βρέθηκαν θετικοί στον COVID-19 την τελευταία εβδομάδα στην Ολλανδία. 3018 περισσότερα θετικά κρούσματα σε σχέση με την προηγούμενη εβδομάδα.  Κατά τη διάρκεια της προηγούμενης εβδομάδας, οι δημοτικές υπηρεσίες δημόσιας υγείας (GGDs) ανέφεραν εισαγωγές στο νοσοκομείο (τρέχουσες ή προηγούμενες) λόγω του COVID-19 για 92 ασθενείς. 49 περισσότερες εισαγωγές σε σχέση με την προηγούμενη εβδομάδα.

Αναφέρθηκαν 27 θάνατοι, από επιβεβαιωμένους ασθενείς με COVID-19.

*Δεν σημειώθηκαν όλες οι αναφερόμενες επιβεβαιωμένες περιπτώσεις, εισαγωγές νοσοκομείων ή θάνατοι την τελευταία εβδομάδα. Κάποια στοιχεία έρχονται σε πιο αργά. Για αυτόν τον λόγο, τα αριθμητικά στοιχεία συχνά συμπληρώνονται με προηγούμενες εκθέσεις που δεν είχαν ακόμη συμπεριληφθεί.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Copyright © 2024 · #SuperGreeks · Web Design & Development by SuperGreeks