Κορονοϊός: Update Βέλγιο – 05.05.20

κορονοιός-θάνατοι-κρούσματα-νοσοκομεία


Κάνουμε like στη facebook σελίδα του SuperGreeks για να ενημερωνόμαστε για το Βέλγιο, την Ελλάδα και την Ολλανδία στην ελληνική γλώσσα!

242 νέα άτομα βρέθηκαν θετικά για το νέο κορονοϊό (Covid-19) στο Βέλγιο, επιβεβαίωσε η Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Δημόσιας Υγείας κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου την Tρίτη 05.05.2020. Υπάρχουν ως τώρα 50509 επιβεβαιωμένες περιπτώσεις στο Βέλγιο.

Τις τελευταίες 24 ώρες, 84 άτομα νοσηλεύτηκαν από το νέο κορονoϊό. Συνολικά 3082 άτομα νοσηλεύονται στα νοσοκομεία του Βελγίου. 646 άνθρωποι βρίσκονται στις μονάδες εντατικής θεραπείας με τις ΜΕΘ να αποσυμφορίζονται σταδιακά. Στην εντατική βρίσκονται αυτή τη στιγμή οι μισοί ασθενείς σε σχέση με πριν ένα μήνα όταν η πανδημία ήταν στην κορύφωσή της στο Βέλγιο.

texnites-udraulikoi-vrukselles

perfect wall είναι μια τεχνική εταιρεία με έδρα τις Βρυξέλλες.
Αναλαμβάνουμε παντός τύπου γενικές ανακαινίσεις και τεχνικές εργασίες. Υδραυλικά, ηλεκτρολογικά, γυψοσανίδες, πλακάκια, ελαιοχρωματισμοί, πλακάκια κ.α. – Πληροφορίες επικοινωνίας στο SuperGreeks.

97 άνθρωποι έφυγαν από τη ζωή από την τελευταία ενημέρωση. Στο σύνολο έχουν φύγει από τη ζωή στο Βέλγιο, λόγω του κορονοϊού, 8016 άνθρωποι. Παρατηρούμε μία αρκετά μεγάλη μείωση στα νούμερα των ανθρώπων που φεύγουν από τη ζωή λόγω του COVID-19 και αυτό είναι ένα αισιόδοξο μήνυμα για τη συνέχεια. Από τους 97 ανθρώπους που έφυγαν από τη ζωή, οι 57 έφυγαν από το νοσοκομείο και οι 40 από τους οίκους ευγηρίας.

FPS

Ο συνολικός αριθμός των θανάτων στο Βέλγιο από την αρχή της πανδημίας είναι σήμερα 8.016. Το 46% πέθανε στα νοσοκομεία , το 53% στα γηροκομεία, το 0.3% στο σπίτι και το 0.4% αλλού. Οι θάνατοι του νοσοκομείου είναι όλα επιβεβαιωμένα κρούσματα. Από τους θανάτους στους οίκους ευγηρίας, το 18% είναι επιβεβαιωμένα κρούσματα και το 82% είναι ύποπτα.

Ο αριθμός των νέων νοσοκομείων συνεχίζει να σταθεροποιείται, αλλά παραμένει αρκετά υψηλός.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Copyright © 2024 · #SuperGreeks · Web Design & Development by SuperGreeks