Κορονοϊός: Update Βέλγιο – 06.10.20

κορονοιός-θάνατοι-κρούσματα-νοσοκομεία

Περισσότεροι από 2.300 νέοι άνθρωποι την ημέρα ήταν θετικοί στον κορονοιό στο Βέλγιο την περασμένη εβδομάδα, σύμφωνα με τα στοιχεία της Tρίτης του Sciensano. Ο αριθμός των κρουσμάτων αυξάνεται ραγδάια. Στη χθεσινή μας ενημέρωση για την covid-19 από το Βέλγιο ο μέσος όρος κρουσμάτων ήταν 2100.

σεμινάριο-ψυχολογία

Τα κρούσματα

Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας από 26 μέχρι 2 Οκτωβρίου, κατά μέσο όρο 2309 άτομα ήταν θετικά για το νέο κορονοιό, αύξηση 48% σε σύγκριση με την προηγούμενη εβδομάδα σύμφωνα με τα στοιχεία του Sciensano.

Ο συνολικός αριθμός επιβεβαιωμένων κρουσμάτων στο Βέλγιο, από την αρχή της πανδημίας, είναι  132203.

Για τα Τεστ κορονοιού στο Βέλγιο

Από την έναρξη της πανδημίας, έχουν πραγματοποιηθεί συνολικά 3.426.621 τεστ. Από αυτά τα τεστ, περίπου 36800 πραγματοποιήθηκαν την περασμένη εβδομάδα.

Έχει αυξήσει σταδιακά πάρα πολύ τα τεστ που γίνονται καθημερινά το Βέλγιο. Καθημερινά υπάρχουν 200 και 300 τεστ περισσότερα από την προηγούμενη ημέρα.

This image has an empty alt attribute; its file name is signmaker.jpg

Εισαγωγές στα νοσοκομεία του Βελγίου

Μεταξύ 26 Σεπτεμβρίου – 2 Οκτωβρίου, κατά μέσο όρο υπήρχαν 81 νοσηλευόμενοι ανά ημέρα.

Συνολικά, 937 ασθενείς βρίσκονται στα νοσοκομεία του Βελγίου. Από αυτούς τους ασθενείς, οι 195 βρίσκονται σε εντατική θεραπεία. 9 εισαγωγές στις ΜΕΘ έγιναν μόνο εχθές.

Η τάση με τα νοσοκομεία μας θυμίζει το ξεκίνημα του 1ου κύματος.

Άνθρωποι που έφυγαν από τη ζωή λόγω Covid-19 στο Βέλγιο

Ο μέσος αριθμός θανάτων αυξήθηκε σε 10.3 ανά ημέρα κατά την τελευταία εβδομάδα. Ο αριθμός αυτός αυξάνεται σταθερά. Τον Σεπτέμβριο και μόλις ένα μήνα πριν και λιγότερο είχαμε μέσο όρο 2 ή 3 θανάτους / ημέρα.

Ο συνολικός αριθμός των θανάτων στο Βέλγιο από την αρχή της πανδημίας είναι 10078.

Για τεστ κορονοιού στο Βέλγιο διαβάστε εδώ

Για την PLF φόρμα στο Βέλγιο εδώ

Αγαπητοί SuperGreeks, θέλουμε να σας παρακαλέσουμε να φοράτε μάσκες όπου χρειάζεται, να αποφεύγετε τα μεγάλα πλήθη, να πλένετε τακτικά τα χέρια σας και να προσέχετε τους εαυτούς σας και τους συνανθρώπους μας. Ευχαριστούμε 🙂 O κορονοιός υπάρχει και είναι ανάμεσα μας δυστυχώς.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Copyright © 2024 · #SuperGreeks · Web Design & Development by SuperGreeks