Κορονοϊός: Update Βέλγιο – 15.05.20

κορονοιός-θάνατοι-κρούσματα-νοσοκομεία


Like στη facebook σελίδα του SuperGreeks για να ενημερωνόμαστε για το Βέλγιο, την Ελλάδα και την Ολλανδία στην ελληνική γλώσσα!

356 νέα άτομα βρέθηκαν θετικά για το νέο κορονοϊό (Covid-19) στο Βέλγιο επιβεβαίωσε η Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Δημόσιας Υγείας κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου την Παρασκευή 14.05.2020. 54644 άτομα έχουν βρεθεί συνολικά θετικοί στον κορονοιό.

Τις τελευταίες 24 ώρες, 67 άτομα νοσηλεύτηκαν από το νέο κορονoϊό και ακόμα 190 πήραν εξιτήριο. 380 άνθρωποι βρίσκονται στις μονάδες εντατικής θεραπείας. Από τις 15 Μαρτίου, 14111 ασθενείς έχουν πάρει εξιτήριο. Στο σύνολο 1862 ασθενείς βρίσκονται στα νοσοκομεία του Βελγίου.

«Όπως και με τις άλλες τάσεις τις τελευταίες 7 ημέρες, ο αριθμός των ανθρώπων που νοσηλεύονται στην εντατική μειώνεται κατά περίπου 4% ανά ημέρα», είπε ο ιολόγος του Βελγίου.

56 άνθρωποι έφυγαν από τη ζωή από την τελευταία ενημέρωση. Στο σύνολο έχουν φύγει από τη ζωή στο Βέλγιο και λόγω του κορονοϊού 8959 άνθρωποι.

This image has an empty alt attribute; its file name is PLEXI-POST-3B-1024x1024.png
Στη Sign Maker απευθυνόμαστε και για τα απαραίτητα plexiglass των επιχειρήσεων μας. Σε Βέλγιο και Ελλάδα η Sign Maker διαθέτει τις υπηρεσίες της και θα βρείτε περισσότερες πληροφορίες και στοιχεία επικοινωνίας στο SG.

21.686 τεστ κοροναϊού έχουν πραγματοποιηθεί στο Βέλγιο τις τελευταίες 24 ώρες

Ο ιολόγος , Van Gucht συνέχισε…

«Θέλουμε να πούμε κάτι για το ποσοστά θνησιμότητας στο Βέλγιο και σε άλλες χώρες. Έχουμε αναφέρει υψηλά ποσοστά θνησιμότητας και είναι σαφές ότι εμείς, ως χώρα, έχουμε πληγεί σκληρά από αυτόν τον Covid-19. Το Βέλγιο είναι πυκνοκατοικημένο, με πολλούς ηλικιωμένους. Όλοι αυτοί οι παράγοντες παίζουν ρόλο », δήλωσε ο Van Gucht.

«Ωστόσο, παρατηρούμε ότι πολλές άλλες χώρες έχουν υποτιμήσει σε μεγάλο βαθμό τα στοιχεία θνησιμότητας. Σε χώρες όπως η Ολλανδία, η Ιταλία, η Ισπανία και το Ηνωμένο Βασίλειο, οι επίσημα αναφερόμενοι θάνατοι λόγω του κορονοϊού είναι πολύ χαμηλότεροι από τους συνολικούς θανάτους», δήλωσε ο Van Gucht.

Στο Βέλγιο οι πραγματικοί θάνατοι οι αριθμητικά είναι οι ίδιοι με αυτούς που δηλώνονται καθημερινά , ενώ στην Ολλανδία οι πραγματικοί θάνατοι είναι σχεδόν διπλάσιοι.

πηγή

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Copyright © 2024 · #SuperGreeks · Web Design & Development by SuperGreeks