Κορονοϊός: Update Βέλγιο – 17.04.20

κορονοιός-θάνατοι-κρούσματα-νοσοκομεία

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

1329 νέα άτομα βρέθηκαν θετικά για το νέο κορονοϊό (Covid-19) στο Βέλγιο, επιβεβαίωσε η Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Δημόσιας Υγείας κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου την Παρασκευή 17.04.2020. Υπάρχουν τώρα 36138 επιβεβαιωμένες περιπτώσεις στο Βέλγιο.

Από τους ασθενείς, 1140 είναι στη μονάδα εντατικής θεραπείας.

Κάνουμε Πάσχα με ελληνικό τραπέζι!

313 άνθρωποι έφυγαν από τη ζωή από την τελευταία ενημέρωση. Στο σύνολο έχουν φύγει από τη ζωή στο Βέλγιο και λόγω του κορονοϊού 4857 άτομα.

Και μετά την καραντίνα… Πάμε για Hair Styling στις Βρυξέλλες!

Πραγματοποιήθηκαν πέντε χιλιάδες test τις τελευταίες 24 ώρες. Συνολικά, έχουν ήδη πραγματοποιηθεί 139.387 test στη χώρα.

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Διαβάστε ακόμα πως και κατά πόσο επηρεάζουν οι περιορισμοί λόγω κορονοιού την αγορά , τα νοσοκομεία, την εργασία, στις τράπεζες και τα ταχυδρομεία, τα ταξίδια , ΜΜΜ , κηδείες και γάμους .

Διαβάστε ακόμα τη συνέντευξη του SuperGreeks με τον καθηγητή και ερευνητή Αναστάσιο Περράκη. *Συζητάμε για τον COVID-19, την εποχιακή γρίπη, την Ελλάδα, την Ολλανδία και το Βέλγιο, τα μέτρα που πάρθηκαν, τα τεστ, τα συστήματα υγείας και άλλα περισσότερα.

Κάνουμε την εγγραφή μας στο Newsletter του SuperGreeks για να λαμβάνουμε προσφορές, διαγωνισμούς, νέα & tips στην ελληνική γλώσσα.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Copyright © 2024 · #SuperGreeks · Web Design & Development by SuperGreeks