Κορονοϊός: Update Βέλγιο – 20.05.20

κορονοιός-θάνατοι-κρούσματα-νοσοκομεία


Like στη facebook σελίδα του SuperGreeks για να ενημερωνόμαστε για το Βέλγιο, την Ελλάδα και την Ολλανδία στην ελληνική γλώσσα!

192 νέα άτομα βρέθηκαν θετικά για το νέο κορονοϊό (Covid-19) στο Βέλγιο επιβεβαίωσε η Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Δημόσιας Υγείας κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου την Τετάρτη 20.05.2020. 55983 άτομα έχουν βρεθεί συνολικά θετικοί στον κορονοιό.

*4% μείωση την ημέρα στους θετικούς στον κορονοιό και παρότι τα τεστ καθημερινά είναι ολοένα και περισσότερα.

Τις τελευταίες 24 ώρες, 58 άτομα νοσηλεύτηκαν από το νέο κορονoϊό. 313 άνθρωποι βρίσκονται στις μονάδες εντατικής θεραπείας.

*Μείωση 4% για τις εντατικές μονάδες του Βελγίου

42 άνθρωποι έφυγαν από τη ζωή από την τελευταία ενημέρωση. Στο σύνολο έχουν φύγει από τη ζωή στο Βέλγιο και λόγω του κορονοϊού 9150 άνθρωποι.

Η διαφορά των συμπτωμάτων αλλεργίας και κορονοιού

Τα συμπτώματα μιας αλλεργίας εμφανίζονται μόλις εκτεθείτε σε μια συγκεκριμένη ποσότητα γύρης ή αλλεργιογόνων, για παράδειγμα πηγαίνοντας έξω”, δήλωσε ο Van Gucht. “Με το Covid-19, τα συμπτώματα παραμένουν ακόμη και αν μείνετε μέσα.”

Επιπλέον, μια αλλεργία συνήθως δεν προκαλεί πυρετό ή μυϊκό πόνο, αλλά προκαλεί καταρροή, πιθανώς βήχα και κνησμό. “Με τον Covid-19 συχνά έχετε πυρετό, μυϊκούς πόνους και ολική κόπωση”, δήλωσε ο Van Gucht.

Για να μειώσετε την πιθανότητα να ταλαιπωρηθείτε από μια αλλεργία, ο Van Gucht συνιστά να φοράμε γυαλιά ηλίου, να μην στεγνώνουμε τα ρούχα έξω, να κάνουμε ντους τακτικά και να πλένουμε καλά τα μαλλιά μας.

“Συνιστούμε απολύτως να μην διακόπτετε την αλλεργική ρινίτιδα ή τη θεραπεία του άσθματος και να συνεχίσετε να ακολουθείτε τις πιο πρόσφατες οδηγίες”, δήλωσε ο Van Gucht. Όλες τις πληροφορίες σχετικά με τις αλλεργίες μπορείτε να τις βρείτε στο airallergie.be.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Copyright © 2024 · #SuperGreeks · Web Design & Development by SuperGreeks