Κορονοϊός: Update Βέλγιο – 27.08.20

κορονοιός-θάνατοι-κρούσματα-νοσοκομεία

Οι τάσεις έχουν ανέβει σε όλα τα επίπεδα στο Βέλγιο σε σχέση με πριν ένα -δύο μήνες , αλλά είναι λίγο καλύτερα τα πράματα το τελευταίο διάστημα, καθώς για 11η συνεχόμενη ημέρα, τα στοιχεία δείχνουν μείωση του μέσου αριθμού των νέων λοιμώξεων κατά την τελευταία περίοδο 7 ημερών για την οποία υπάρχουν διαθέσιμα δεδομένα σε σύγκριση με την προηγούμενη εβδομάδα. Όλες οι τάσεις είναι μειωμένες.

Μάλιστα χθες είχαμε την άρση των μέτρων στην Αμβέρσα.

Τα κρούσματα

Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας από 17 έως 23 Αυγούστου, κατά μέσο όρο 492 άτομα ήταν θετικά για το νέο κορονοιό, πτώση 8% σε σύγκριση με την προηγούμενη εβδομάδα, όταν ήταν κατά μέσο όρο 536 οι νέες λοιμώξεις που καταγράφονταν κάθε μέρα.

Ο συνολικός αριθμός επιβεβαιωμένων κρουσμάτων στο Βέλγιο, από την αρχή της πανδημίας, είναι  83030.

Εισαγωγές στα νοσοκομεία του Βελγίου

Ο αριθμός των εισαγωγών στο νοσοκομείο μειώνεται επίσης με μέσο όρο 20 ανά ημέρα. Σε μια εβδομάδα παρατηρούμε μια μεγάλη μείωση στον μέσο όρο των εισαχθέντων ασθενών στα νοσοκομεία του Βελγίου λόγω Covid-19.

Στην εντατική θεραπεία βρίσκονται 81 άνθρωποι.

Άνθρωποι που έφυγαν από τη ζωή λόγω Covid-19 στο Βέλγιο

Ο μέσος αριθμός θανάτων μειώθηκε από 11 ανά ημέρα κατά τη διάρκεια της εβδομάδας μεταξύ 10 και 16 Αυγούστου σε 6 ανά ημέρα κατά τη διάρκεια της εβδομάδας από 17 έως 23 Αυγούστου.

Ο συνολικός αριθμός των θανάτων στο Βέλγιο από την αρχή της πανδημίας είναι 9879.

Αγαπητοί SuperGreeks, θέλουμε να σας παρακαλέσουμε να φοράτε μάσκες όπου χρειάζεται, να αποφεύγετε τα μεγάλα πλήθη, να πλένετε τακτικά τα χέρια σας και να προσέχετε τους εαυτούς σας και τους συνανθρώπους μας.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Copyright © 2024 · #SuperGreeks · Web Design & Development by SuperGreeks