Κορονοϊός: Update Βέλγιο – 29.04.20

κορονοιός-θάνατοι-κρούσματα-νοσοκομεία

Κάνουμε like στη facebook σελίδα του SuperGreeks για να ενημερωνόμαστε για τον COVID-19,το Βέλγιο, την Ελλάδα και την Ολλανδία στην ελληνική γλώσσα!

525 νέα άτομα βρέθηκαν θετικά για το νέο κορονοϊό (Covid-19) στο Βέλγιο, επιβεβαίωσε η Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Δημόσιας Υγείας κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου την Tετάρτη 29.04.2020. Υπάρχουν ως τώρα 47859 επιβεβαιωμένες περιπτώσεις στο Βέλγιο.

Τις τελευταίες 24 ώρες, 174 άτομα νοσηλεύτηκαν από το νέο κορονoϊό. Συνολικά 4050 άτομα νοσηλεύονται στα νοσοκομεία του Βελγίου. 797 άνθρωποι βρίσκονται στις μονάδες εντατικής θεραπείας. ( Μειώνεται σταδιακά ο αριθμός στις ΜΕΘ ).

texnites-udraulikoi-vrukselles

perfect wall είναι μια τεχνική εταιρεία με έδρα τις Βρυξέλλες.
Αναλαμβάνουμε παντός τύπου γενικές ανακαινίσεις και τεχνικές εργασίες. Υδραυλικά, ηλεκτρολογικά, γυψοσανίδες, πλακάκια, ελαιοχρωματισμοί, πλακάκια κ.α. – Πληροφορίες επικοινωνίας στο SuperGreeks.

170 άνθρωποι έφυγαν από τη ζωή από την τελευταία ενημέρωση. Στο σύνολο έχουν φύγει από τη ζωή στο Βέλγιο και λόγω του κορονοϊού 7501 άνθρωποι. Από αυτούς τους 170 που έφυγαν από τη ζωή, οι 98 περιπτώσεις ήταν σε οίκους ευγηρίας και οι 69 στο νοσοκομεία. Ακόμα μια ημέρα φεύγουν περισσότεροι άνθρωποι στα γηροκομεία από τα νοσοκομεία της χώρας.

Και μετά την καραντίνα… Πάμε για Hair Styling στις Βρυξέλλες!

Στο σύνολο έχουν πραγματοποιηθεί 226724 τεστ στη χώρα του Βελγίου. 6520 πραγματοποιήθηκαν το τελευταίο 24ωρο. ( Παρατηρούμε ότι τα τεστ αυξήθηκαν κατά 1000-1500 ημερησίως από την προηγούμενη εβδομάδα ).

Κάνουμε like στη facebook σελίδα του SuperGreeks για να ενημερωνόμαστε για τον COVID-19,το Βέλγιο, την Ελλάδα και την Ολλανδία στην ελληνική γλώσσα!

Κάνουμε την εγγραφή μας στο Newsletter του SuperGreeks για να λαμβάνουμε προσφορές, διαγωνισμούς, νέα & tips στην ελληνική γλώσσα.

Author: supergreeks

Διαβάστε επίσης

Copyright © 2023 · #SuperGreeks · Web Design & Development by SuperGreeks