Κορονοϊός: Update Ολλανδία – 30.04.2020

κορονοιός-θάνατοι-κρούσματα-νοσοκομεία

Νέα τμήματα Ολλανδικών για όλα τα φροντιστήρια. Κάνε την εγγραφή σου σήμερα!

Σύμφωνα με το RIVM 514 άνθρωποι διαγνώστηκαν θετικοί για τον COVID-19 το τελευταίο 24ώρο. Στην Ολλανδία, ο αριθμός των κρουσμάτων έφτασε τους 39316. Επειδή δεν ελέγχονται όλοι, ο πραγματικός αριθμός λοιμώξεων είναι υψηλότερος.

Από το τελευταίο update προστέθηκαν 84 ακόμα θάνατοι, δυστυχώς, με αποτέλεσμα να έχουν φτάσει στο σύνολο τους οι άνθρωποι που χάθηκαν στους 4795 στην Ολλανδία. Δεν πέθαναν όλοι οι ασθενείς τις τελευταίες 24 ώρες, υπάρχει καθυστέρηση μεταξύ της ημέρας του θανάτου και της ημέρας κατά την οποία αναφέρεται ο θάνατος.

Συνολικά, 10769 ασθενείς είναι ή έχουν εισαχθεί στο νοσοκομείο. Οι 84 από την τελευταία ενημέρωση.

Το ELLINIKO – THE ALL DAY GREEK
στο Ρότερνταμ ξεkινάει delivery μέσω thuisbezorgd. Δείτε περισσότερες πληροφορίες στο SuperGreeks.

Για το προσωπικό ιατρικής περίθαλψης στην Ολλανδία

Στον RIVM, αναφέρθηκαν 13.884 εργαζόμενοι στον τομέα της υγείας όπου βρέθηκαν θετικοί στον COVID-19. Αφορά εργαζομένους του προσωπικού ιατρικής περίθαλψης ηλικίας 18 έως 69 ετών εντός και εκτός του νοσοκομείου. Από αυτούς, 458 νοσηλεύτηκαν, αντιπροσωπεύοντας το 3% του συνόλου των νοσηλευομένων.

Εννέα εργαζόμενοι στον τομέα της υγείας έχουν αναφερθεί ότι πέθαναν. Έξι από αυτούς είχαν ήδη προβλήματα υγείας. Δεν είναι γνωστό αν τα υπόλοιπα τρία άτομα είχαν άλλα προβλήματα υγείας, αναφέρει ο RIVM.

Κάθε απόγευμα θα σου στέλνουμε σε ένα email με πληροφορίες για τον COVID-19,την Ολλανδία, το Βέλγιο και την Ελλάδα.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Copyright © 2024 · #SuperGreeks · Web Design & Development by SuperGreeks