Μια σπουδαία νεαρή, Ελληνίδα σκιτσογράφος από την Ολλανδία!

Η Βαλαντία Μωραϊτάκη είναι σπουδάστρια του Zuid Hogeschool Fine Arts και εμείς θα την χαρακτηρίζαμε ως μια σπουδαία, νεαρή, καλλιτέχνιδα και σκιτσογράφο.

Όπως μας αναφέρει, έχει συνέχεια μεράκι για δουλειά και χαρακτηρίζει τον εαυτό της πολύ δημιουργικό. Και είναι προσθέτουμε εμείς…

Φτιάχνει σκίτσα με ανθρώπους που αγαπάει, θαυμάζει, είναι στην επικαιρότητα αλλά και φίλους της ή ανθρώπους που της το ζητάνε.

Πάνω στο σκίτσο είναι πολύ αυστηρή και την ενδιαφέρει πολύ η λεπτομέρεια. Θέλει τα πάντα να είναι άψογα και όσο περισσότερα τέλεια είναι αυτό εφικτό. Η παλέτα που χρησιμοποιεί αυτή την εποχή είναι με το άσπρο- μαύρο που όπως μας αναφέρει τα συγκεκριμένα χρώματα κρύβουν και όλα τα υπόλοιπα μέσα τους. Χρησιμοποιεί το άσπρο – μαύρο διότι θέλει να φαίνονται τα σκίτσα της σαν να αποτύπωσες μόλις μια φωτογραφία.

Δες της αρέσει κάποια τάση συγκεκριμένη σχετικά με το είδος της ζωγραφικής διότι θέλει να βρίσκεται εκτός μόδας και τάσεων. Θέλει να δημιουργεί το δικό της μοναδικό αποτέλεσμα …. Άλλωστε όπως αναφέρει η Βαλαντία, ο κάθε καλλιτέχνης για να ξεχωρίζει θα πρέπει να δημιουργεί τη δική του τάση.

Τα τελευταία 4 χρόνια κατοικεί στην Ολλανδία μαζί με τη δίδυμη αδελφή της και τους γονείς στην Ολλανδία.

Της αρέσει να ταξιδεύει και να βγαίνει έξω με τους φίλους της και να κάνει πάντα τους γύρω της, χαρούμενους με τη θετική αύρα που τη διακατέχει 🙂 🙂 🙂

Τα χόμπι είναι η μουσική, τα ταξίδια και η γυμναστική!

Motto: Η χαρά και η δημιουργικότητα πρέπει να πηγάζει σε ότι και αν κάνουμε… 

Για πολύ περισσότερα σκίτσα ή αν θέλετε να τις ζητήσετε και για εσάς ένα σκίτσο , το σκύλο σας ή κάποιον αγαπημένο καλλιτέχνη ή οτιδήποτε σας κεντρίζει το ενδιαφέρον παρακαλούμε να δείτε το Instagram Profile της καλλιτέχνιδας, εδώ!

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Copyright © 2024 · #SuperGreeks · Web Design & Development by SuperGreeks