Μπαίνει ο Αύγουστος και ο Καύσωνας σε Ολλανδία και Βέλγιο

paralia-kauswnas-ollandia

Υπέροχες μέρες είναι οι ηλιόλουστες μέρες. Τέτοιες αναμένουμε για τις επόμενες ημέρες σε Ολλανδία και Βέλγιο και όσοι έχουμε μείνει στο Benelux , ίσως, είναι μια καλή ευκαιρία να πάμε κάποιο ταξίδι σε άλλες πόλεις κοντινές ή ακόμα καλύτερα στη φύση. Σίγουρα δε θα μείνουμε στο σπίτι.

Mε ελάχιστα σύννεφα και καθαρό ουρανό θα είναι ένα μαγευτικό 4ήμερο.

Βέλγιο

Πέμπτη: Η θερμοκρασία από αύριο ανεβαίνει κατακόρυφα μιας και θα πιάσει τους 27 βαθμούς. Ελάχιστα σύννεφα, ήλιος και καθαρός ουρανός θα είναι τα καιρικά στοιχεία στο Βέλγιο.

Παρασκευή: Αναρρίχηση στους 32 βαθμούς θα κάνει η θερμοκρασία και θα έχουμε αφόρητο καύσωνα αυτή τη μέρα. Ιδανική ημέρα για εξόρμηση στην παραλία ή κάποιο σκιερό μέρος. Ήλιος όλη μέρα και καθόλου σύννεφα για την Παρασκευή. Άπνοια.

Παρακαλούμε όλους τους SuperGreeks να φοράνε καπελάκι και να πίνουν νερό συνέχεια 🙂

Σαββάτο: Η θερμοκρασία πέφτει αισθητά, αλλά παραμένει σε υψηλά επίπεδα. Ήλιος με λίγα σύννεφα, αν και οι προβλέψεις λένε ότι υπάρχει και η πιθανότητα βροχής μετά το μεσημέρι. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 24 βαθμούς

Κυριακή: Η θερμοκρασία πέφτει ακόμα περισσότερο και φτάνουμε στη σημερινή θερμοκρασία. Ζέστη και δροσούλα δηλαδή.

Προτάση για διακοπές ή μονοήμερη εκδρομή στο Βέλγιο:

Ολλανδία

Πέμπτη: Άνοδος της θερμοκρασίας με κατά τόπους σύννεφα, αλλά σε γενικές γραμμές θα έχουμε μια ζεστή μέρα.

Παρασκευή: Αναμένουμε καύσωνα με 29 βαθμούς, γαλάζιο ουρανό και ήλιο. Ιδανική μέρα για εκδρομή ακόμα και μετά την εργασία μας. Το βράδυ θα κοιμηθούμε με ανοιχτές τις πόρτες.

Παρακαλούμε όλους τους SuperGreeks να φοράνε καπελάκι και να πίνουν νερό συνέχεια 🙂

Σαββάτο: Μείωση της θερμοκρασίας και πιθανότητα βροχής μετά το μεσημέρι. Κατά τόπους σύννεφα, σε μια πάρα ταύτα ζεστή μέρα. Το Σαββάτο η θερμοκρασία θα φτάσει τους 24 βαθμούς.

Κυριακή: Την Κυριακή θα επιστρέψουμε στην κανονική για την εποχή και χώρα θερμοκρασία. 22 βαθμοί, ζέστη αλλά πάντα με δροσούλα.

Πρόταση για εκδρομές στην Ολλανδία:

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Copyright © 2024 · #SuperGreeks · Web Design & Development by SuperGreeks