Οι φίλαθλοι της Μπάγερν Μονάχου αποφάσισαν να μην ταξιδέψουν στη Βουδαπέστη για τον τελικό του ευρωπαϊκού Super Cup

ποδοσφαιρο-βελγιο-αδεια-γήπεδα

Οι φίλαθλοι της Μπάγερν Μονάχου αποφάσισαν να μην ταξιδέψουν στη Βουδαπέστη για τον τελικό του ευρωπαϊκού Super Cup, μπροστά στον φόβο της πανδημίας του κορωνοϊού.

Οι φίλαθλοι της Μπάγερν Μονάχου αποφάσισαν να μην ταξιδέψουν στη Βουδαπέστη για τον τελικό του ευρωπαϊκού Super Cup, μπροστά στον φόβο της πανδημίας του κορωνοϊού. Σύμφωνα με τον γερμανικό Τύπο, οι πρωταθλητές Ευρώπης έχουν διαθέσει σχεδόν τα μισά εισιτήρια από τα 2.100 που είχαν πάρει για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση κόντρα στη Σεβίλλη. Η γερμανική ομάδα αναμένεται να επιστρέψει σχεδόν χίλια εισιτήρια, μετά την απόφαση των οπαδών της, να μην ταξιδέψουν στην Ουγγαρία για να παρακολουθήσουν από κοντά την αναμέτρηση. Υπέρ της παραμονής των φιλάθλων στη Γερμανία είχε ταχθεί και ο πρόεδρος της Βαυαρίας, Μάρκους Σόντερ, ενώ τόνισε πως θα υπάρχει καραντίνα 14 ημερών για όποιον τελικά αποφασίσει να κάνει το ταξίδι. Από την άλλη πλευρά, η γερμανική τηλεόραση αποφάσισε να μη στείλει δημοσιογράφους στη Βουδαπέστη για να καλύψουν την αναμέτρηση και ανακοινώθηκε η μετάδοση του αγώνα θα πραγματοποιηθεί από το στούντιο. 

Η ουγγρική κυβέρνηση επιμένει ότι είναι «ασφαλές» για τους οπαδούς να παρευρεθούν στο Σούπερ Καπ της Πέμπτης μεταξύ Μπάγερν Μονάχου και Σεβίλλης, παρά την αντιπολίτευση ότι όλοι αυτοί που θα παρευρεθούν στον αγώνα θα είναι «πειραματικά κουνέλια».

Είναι ο πρώτος μεγάλος ευρωπαϊκός αγώνας που θα έχει οπαδούς μετά την κρίση του Covid-19. Στο Puskas arena πάντως είναι όλα έτοιμα να φιλοξενήσουν ποδοσφαιριστές και οπαδούς. Το γήπεδο είναι κανονικά χωρητικότητας 67000 θέσεων. Όλα τα μέτρα υγιεινής θα ακολουθηθούν στον αγώνα και θα υπάρχει επίσης έλεγχος θερμοκρασίας σώματος πριν μπούνε οι οπαδοί στο γήπεδο.

*Να σημειώσουμε ότι στην Ολλανδία γίνονται αγώνες κανονικά με οπαδούς και με αρκετούς περισσότερους σε σχέση με τον αγώνα του σημερινού κυπέλλου.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Copyright © 2024 · #SuperGreeks · Web Design & Development by SuperGreeks