Ολλανδία – Καιρός: 2 Νοεμβρίου – η υψηλότερη θερμοκρατία που καταγράφηκε ποτέ στη χώρα τη συγκεκριμένη ημερομηνία

Ολλανδία-Καιρός-Θερμοκρασία

Ρεκόρ υψηλότερης θερμοκρασίας που έχει καταγραφεί ποτέ σημειώθηκε σήμερα στην Ολλανδία. Το ρεκόρ έσπασε στις 1.10 τα ξημερώματα, όταν θερμοκρασία ανέβηκε στους 17,5 βαθμούς Κελσίου στον εθνικό μετεωρολογικό σταθμό στο De Bilt. Θυμίζουμε ότι το προηγούμενο ρεκόρ καταγράφηκε στις 2 Νοεμβρίου του 2014, όταν η θερμοκρασία σταμάτησε στους 17,4 βαθμούς Κελσίου. 

Να σημειωθεί πάντως, πως το σημερινό ρεκόρ αποτελεί το 11ο υψηλότερης θερμοκρασίας που έχει σπάσει φέτος. Το προηγούμενο καταγράφηκε στις 21 Οκτωβρίου. Στις 7.00 το πρωί σύμφωνα με τον De Bilt η θερμοκρασία ανέβηκε στους 18,2 βαθμούς και αυξήθηκε περισσότερο κατά τη διάρκεια της ημέρας. 

Ο καιρός σήμερα – Βροχές και δυνατοί άνεμοι

Σ’ ότι αφορά τον καιρό σήμερα η θερμοκρασία θα φτάσει τουςς 16 βαθμούς στα βορειοδυτικά και τους 19 στα νοτιοανατολικά σύμφωνα με την μετεωρολογική υπηρεσία KNMI. Το απόγευμα αναμένεται να σημειωθούν βροχές που θα ξεκινήσουν από τα δυτικά και θα βορειοδυτικά και θα εξαπλωθούν στα ανατολικά κατά τη διάρκεια της ημέρας. 

Επίσης σύμφωνα με την KNMI αναμένονται ισχυροί άνεμοι στα βορειοδυτικά με αποτέλεσμα να εκδοθεί “κίτρινος συναγερμός” προειδοποίησης για τη Βόρεια Ολλανδία και τη συγκεκριμένα τις περιοχές του Wadden, του Friesland και του IJsselmeergebied. Οι ριπές θα φτάσουν τα 90 χιλιόμετρα την ώρα, όπως προειδοποίησε το μετεωρολογικό ινστιτούτο. Η προειδοποίηση ισχύει έως αργά το απόγευμα.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Copyright © 2024 · #SuperGreeks · Web Design & Development by SuperGreeks