Ολλανδία: Ολόκληρη η χώρα “κοκκινη ζώνη” κινδύνου για τη Γερμανία

Ολλανδία-Γερμανία-Κορονοϊός

Με απόφασή της, η Γερμανία όρισε επισήμως την επαρχία Zeeland της Ολλανδίας, περιοχή “κόκκινης ζώνης” κινδύνου. Και αυτό σημαίνει ότι οι γερμανικές αρχές έχουν τώρα αρνητικές ταξιδιωτικές οδηγίες για ολόκληρη την Ολλανδία. 

Οι Γερμανοί αποθαρρύνουν πλέον έντονα τους κατοίκους να επισκεφθούν την Ολλανδία, καθώς άνθρωποι που φτάνουν από εκεί είναι πιθανό ότι πρέπει να μπουν σε καραντίνα για 14 ημέρες, ενώ παράλληλα θα πρέπει να υποβληθουν και σε τεστ κορονοϊού.

Ένα αρνητικό τεστ το οποίο δεν θα έχει γίνει πριν από 48 ώρες πριν την άφιξη στη Γερμανία, αποτελεί εξαίρεση για την περίπτωση της καραντίνας, δήλωσε η ολλανδική κυβέρνηση στις αρχές του μήνα. 

Θυμίζουμε ότι η Γερμανία εφάρμοσε πρώτη φορά αρνητική ταξιδιωτική εταιρεία για την Βόρεια και Νότια Ολλανδία στα μέσα Σεπτεμβρίου, όταν ο αριθμός των νέων κρουσμάτων κορονοϊού άρχισε να αυξάνεται ανησυχητικά. Στη συνέχεια πρόσθεσε και άλλες περιοχές για να φτάσουμε στο σήμερα όπου πρόσθεσε και το Zeeland που ήταν το μόνο που δεν είχε “κοκκινήσει” μέχρι τώρα. 

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Copyright © 2024 · #SuperGreeks · Web Design & Development by SuperGreeks