Ολλανδία: Ταξιδιωτική οδηγία που περιλαμβάνει δέκα μεγάλες γερμανικές πόλεις

Ολλανδία-Γερμανία-Πόλεις

Με απόφαση του υπουργείου Εξωτερικών στην Ολλανδία εκδόθηκε μια νέα ταξιδιωτική οδηγία που περιλαμβάνει δέκα από τις μεγαλύτερες πόλεις της Γερμανίας που μπαίνουν σε “πορτοκαλί ζώνη” λόγω των αυξημένων κρουσμάτων κορονοϊού. 

μαθήματα-ελληνικών-χάγη
Μαθήματα ελληνικών

Η ταξιδιωτική οδηγία λοιπόν, αφορά το Βερολίνο, τη Φρανκφούρτη, τη Βρέμη, το Μόναχο, το Ντίσελντορφ, την Κολωνία, το Άαχεν, τη Στουτγκάρδη, το Έσσεν και το Μάνχαϊμ και τίθεται σε ισχύ από τις πρώτες πρωινές ώρες της Τετάρτης. 

Θυμίζουμε ότι όταν εκδίδεται από την ολλανδική κυβέρνηση ταξιωδιτική οδηγία για “πορτοκαλί ζώνη” αυτό σημαίνει ότι συμβουλεύει τους κατοίκους της να επισκέπτονται τη συγκεκριμένη περιοχή  μόνο εάν είναι απολύτως απαραίτητο. 

“Εάν έχετε πάει σε αυτές τις πόλεις, τότε πρέπει να μπείτε σε καραντίνα στο σπίτι για τις επόμενες 10 ημέρες από τη στιγμή που θα επιστρέψετε στην Ολλανδία” ανέφερε το υπουργείο σε σχετική δήλωση. 

Να σημειωθεί ότι για την Γερμανία, ολόκληρη η Ολλανδία αποτελεί “διεθνής περιοχή κινδύνου” από τις 15 Οκτωβρίου. Τα άτομα που επισκέφθηκαν την Ολλανδία θα πρέπει να υποβληθούν σε τεστ κορονοϊού ή να μπουν σε καραντίνα για τις επόμενες δύο εβδομάδες. 

Υπομονή SuperGreeks μου … Θα τελειώσει και αυτό… Και όταν τελειώσει θα ταξιδέψουμε όλο τον κόσμο. Δε θα σταματήσουμε τα ταξίδια ποτέ.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Copyright © 2024 · #SuperGreeks · Web Design & Development by SuperGreeks