Ολοκληρώθηκε η απολογία Λιγνάδη – Ξεκινά η εξέταση των μαρτύρων που προτείνει ο κατηγορούμενος

Λιγνάδης

Ολοκληρώθηκε η απολογία του Δημήτρη Λιγνάδη και πλέον ξεκινά η εξέταση των πέντε μαρτύρων που έχει προτείνει ο κατηγορούμενος προς υπεράσπιση του.

Από νωρίς βρίσκεται στα δικαστήρια ο αδελφός του καλλιτέχνη, ενώ πριν λίγο στην Ευελπίδων προσήλθαν η ηθοποιός και πρώην υπουργός Ελένη Κούρκουλα και ο ιδιοκτήτης του τηλεοπτικού σταθμού Actiοn24 Διονύσης Παναγιωτάκης.

Οι δύο έχουν προταθεί από την υπεράσπιση του Δημήτρη Λιγνάδη ως μάρτυρες προκειμένου να επιβεβαιώσουν ισχυρισμούς του καλλιτέχνη ότι κατά τον επίμαχο χρόνο του βιασμού που καταγγέλλεται ότι έγινε τον Αύγουστο του 2015, ο κατηγορούμενος βρισκόταν μαζί τους στην Ιθάκη.

Η διαδικασία μετά τις μαρτυρικές καταθέσεις θα συνεχιστεί με τη διάσκεψη ανακρίτριας και εισαγγελέα για την προφυλάκιση ή μη του κατηγορούμενου.

[UPDATE 20:25] Δύο προτεινόμενοι μάρτυρες για Λιγνάδη: Δεν γνωρίζουμε, δεν μας ρώτησαν να καταθέσουμε

Στήριξε τους SuperGreeks

Όλοι μαζί είμαστε οι SuperGreeks. Κάνε Like στο post μας στο FB και LIKE στη σελίδα μας για να στηρίξεις την προσπάθεια μας, αλλά και να ενημερώνεσαι καθημερινά στην ελληνική γλώσσα για ότι συμβαίνει στην Ολλανδία, τη Γερμανία, το Βέλγιο και την Ελλάδα.

Έχεις επιχείρηση στην Ολλανδία, το Βέλγιο, τη Γερμανία, την Ελλάδα ή την υπόλοιπη Ευρώπη; #BeSuperGreek

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Copyright © 2024 · #SuperGreeks · Web Design & Development by SuperGreeks