Προβλέψεις για υψηλές θερμοκρασίες για τις αυγουστιάτικες διακοπές σε Ολλανδία και Βέλγιο

zandvort-paralia-ollandia


Υπέροχες μέρες είναι οι ηλιόλουστες μέρες. Τέτοιες αναμένουμε για τις επόμενες ημέρες σε Ολλανδία και Βέλγιο και όσοι έχουμε μείνει στο Benelux , ίσως, είναι μια καλή ευκαιρία να πάμε κάποιο ταξίδι σε άλλες πόλεις κοντινές ή ακόμα καλύτερα στη φύση. Σίγουρα δε θα μείνουμε στο σπίτι όσοι δεν πήγαμε φέτος Ελλάδα.

Υψηλές θερμοκρασίες αναμένονται για μεγάλη περίοδο στο Βenelux.

Βέλγιο

Δευτέρα- Τρίτη: Ο καιρός δεν μοιάζει με τις προηγούμενες ημέρες αυτό το διήμερο , αλλά και ούτε με αυτές που θα έρθουν. Κατά τόπους βροχές,shower και συννεφιά για σήμερα. Αύριο καθαρίζει ο ουρανός και η θερμοκρασία θα φτάσει τους 23 βαθμούς.

Τετάρτη: Ανεβαίνει η θερμοκρασία στους 27 βαθμούς και είναι η έναρξη των καλών ημερών με υπέροχες “ελληνικές” θερμοκρασίες.

Πέμπτη: Βάζουμε μαγιό και πάμε παραλία με 30 βαθμούς! και όπως πάντα Παρακαλούμε όλους τους SuperGreeks να φοράνε καπελάκι και να πίνουν νερό συνέχεια 🙂

Παρασκευή: 32 βαθμούς θα έχει στην επικράτεια του Βελγίου. Ηλιοφάνεια και χωρίς ίχνος σύννεφου στον ουρανό. Τέλεια ημέρα για ταξίδι -εκδρομή.

Παρακαλούμε όλους τους SuperGreeks να φοράνε καπελάκι και να πίνουν νερό συνέχεια 🙂

ΣΚ: H θερμοκρασία το Σάββατο θα αναρριχηθεί ακόμα ψηλότερα και στους 33 βαθμούς. Την Κυριακή θα αρχίσει να πέφτει σταδιακά και πάλι η θερμοκρασία αλλά παραμένοντας υψηλά και στους 27 βαθμούς.

Αυτές είναι τέλειες, καλοκαιρινές ημέρες. Να τις χαρείτε με την καρδιά σας SuperGreeks 🙂

Προτάση για διακοπές ή μονοήμερη εκδρομή στο Βέλγιο:

Ολλανδία

Δευτέρα- Τρίτη: Ο καιρός δεν μοιάζει με τις προηγούμενες ημέρες αυτό το διήμερο , αλλά και ούτε με αυτές που θα έρθουν. Κατά τόπους βροχές, συννεφιά για σήμερα. Αύριο θα είναι καλύτερα με μικρή άνοδο της θερμοκρασίας και καθαρότερο ουρανό. 19 και 21 βαθμοί το μάξιμουμ αντίστοιχα.

Τετάρτη: Ανεβαίνει η θερμοκρασία στους 24 βαθμούς, ηλιοφάνεια, καθόλου αέρας είναι τα στοιχεία που δίνουν τα διάφορα App για τον καιρό.

Πέμπτη: Βάζουμε μαγιό και πάμε παραλία. 29 βαθμούς! και όπως πάντα Παρακαλούμε όλους τους SuperGreeks να φοράνε καπελάκι και να πίνουν νερό συνέχεια 🙂

Παρασκευή: 30 βαθμοί στην Ολλανδία. Ούτε ένας μη μείνει στην πόλη ή το σπίτι αυτή τη μέρα. Υπέροχη μέρα για το δάσος ή την παραλία. Από το πρωί ή το απόγευμα μετά τη δουλειά.

Μακρυά πάντα από τα μεγάλα πλήθη.

Παρακαλούμε όλους τους SuperGreeks να φοράνε καπελάκι και να πίνουν νερό συνέχεια 🙂

ΣΚ: H θερμοκρασία το Σάββατο θα αναρριχηθεί ακόμα ψηλότερα και στους 31 βαθμούς. Την Κυριακή θα αρχίσει να πέφτει σταδιακά και πάλι η θερμοκρασία.

Πρόταση για Ολλανδία

Author: supergreeks

Διαβάστε επίσης

Copyright © 2023 · #SuperGreeks · Web Design & Development by SuperGreeks