Το Bicky Burger και η ”εμετική” διαφήμιση που προκάλεσε σάλο

H μεγάλη αλυσίδα burger στο Βέλγιο που προκάλεσε την έκφραση αηδίας από την κοινή γνώμη και τον σάλο σε όλο το διαδίκτυο και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ένας άνδρας να γρονθοκοπεί μια γυναίκα γιατί του έδωσε το λάθος burger, ήταν η διαφήμιση.

”-Σοβαρά, ψεύτικο Bicky;” … και έφυγε το σκαμπίλι στη γυναίκα…

Βέλγοι πολιτικοί χαρακτήρισαν τη διαφήμιση «εμετική» και «ανεύθυνη». Το ίδιο και όλο το υπόλοιπο twitter. Με διάφορες δηλώσεις στα social media όλα τα πολιτικά σχήματα χαρακτήρισαν ως χυδαία τη διαφήμιση.

Ο σάλος, που μάλλον ήθελε η αλυσίδα με τα burger, προκλήθηκε και έπειτα φυσικά διέγραψε το εν λόγω αφισάκι. Κατά την άποψή μας , προφανώς και το επιτελείο Web & Marketing του Bicky burger γνώριζε ότι το εν λόγω bannerάκι θα προκαλέσει αυτό το σάλο και μάλλον αυτό επεδίωκε.

Ο Bicky Burger δημοσίευσε στο Facebook στα γαλλικά και στα ολλανδικά: «Θέλουμε να ζητήσουμε συγγνώμη από όλους τους ανθρώπους που προσβλήθηκαν χθες από την ανάρτησή μας».

Όλα καλά δηλαδή με μια συγγνώμη. Άπαντες ευχαριστημένοι και από σήμερα τα Bicky Βurger τα μάθαμε και εμείς που δε τα γνωρίζαμε ….

*Έχεις επιχείρηση στο Βenelux; Κάνε την εγγραφή σου και πρόβαλλε την επιχείρηση σου στην Online κοινότητα του #SuperGreeks!

Πηγή: BBC

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Copyright © 2024 · #SuperGreeks · Web Design & Development by SuperGreeks