Χάγη: Επιδοτήσεις για πολιτιστικές εκδηλώσεις

Χάγη-πολιτισμός-θέατρο-συναυλίες

Ο δήμος της Χάγης θέλει να υπάρχουν πολιτιστικές εκδηλώσεις σε κάθε περιοχή της πόλης , όπως θέατρο, συναυλίες, εκδηλώσεις με βιβλία κ.α.

Το υπαίθριο θέατρο Open Air Theatre Zuiderpark θέλει επίσης να εμπλουτίσει το πρόγραμμα του με εκδηλώσεις.

Οι αιτήσεις για μία επιδότηση θα μπορούν να κατατεθούν μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου το μεσημέρι.

Το πλάνο αυτό των επιδοτήσεων για τις πολιτιστικές εκδηλώσεις ανήκει σε ένα πολυετές πλάνο που έχει η πόλη για την τέχνη και τον πολιτισμό (2021-2024 (MJB) ).Σε αυτό το πλάνο ο δήμος τη Χάγης θα διαθέσει χρήματα την επόμενη τριετία ώστε να υπάρχουν αρκετές εκδηλώσεις αυτού του είδους σε Scheveningen, Haagse Hout και στο υπαίθριο θέατρο στο Zuiderpark.

Τα επιδόματα αυτά μπορούν να τα διεκδικήσουν κάτοικοι γειτονιών της πόλης, οργανώσεις που ασχολούνται με τον πολιτισμό και εταιρείες που ασχολούνται επαγγελματικά με δραστηριότητες που παρέχουν τέχνη και πολιτισμό. Οι προτάσεις που θα εγκριθούν θα πρέπει να είναι υψηλής ποιότητος.

Πως κάνω αίτηση

Μπορείτε να υποβάλετε αίτηση για επιδότηση ψηφιακά στον δήμο. Αυτό είναι δυνατό μέχρι την Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2020 πριν από τις 12:00 το μεσημέρι.

Περισσότερες πληροφορίες στο  e-mail: artsplan@denhaag.nl και subsidies@denhaag.nl . Τηλεφωνικά καλείτε στο 06 – 50 10 38 45.

Περισσότερες πληροφορίες

  • Τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν στις 2 Δεκεμβρίου.
  • Οι αιτήσεις που λαμβάνονται μετά την Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2020, 12:00 το μεσημέρι, δεν θα υποβληθούν σε επεξεργασία.
  • Η επιτροπή θα επεξεργαστεί μόνο με πλήρεις αιτήσεις.
Ακολούθησε το supergreeks.eu στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις στην ελληνική γλώσσα
Mαζί, μπορούμε να κάνουμε πολλά!


ΚάνεLike στο post μας στο FB και LIKE στη σελίδα μας για να στηρίξεις την προσπάθεια μας, αλλά και να ενημερώνεσαι καθημερινά στην ελληνική γλώσσα για ότι συμβαίνει στην Ολλανδία , τη Γερμανία , το Βέλγιο και την Ελλάδα. Έχεις επιχείρηση στην Ολλανδία ,το Βέλγιο , τη Γερμανία , την Ελλάδα ή την υπόλοιπη Ευρώπη; #BeSuperGreek


Διαβάστε επίσης

Copyright © 2022 · #SuperGreeks · Web Design & Development by SuperGreeks

Newsletter για SuperGreeks*ΝΟ SPAM*

Κάνε την εγγραφή σου στο Newsletter των SuperGreeks και μάθε τα πάντα πρώτος στην ελληνική γλώσσα. Επικαιρότητα, αφιερώματα, events κ.α.

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?