ΈΚΤΑΚΤΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΛΟΓΩ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ COVID-19 ΠΡΟΞΕΝΙΚΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΠΡΕΣΒΕΙΑΣ ΧΑΓΗΣ

Yπό το φως της διαμορφούμενης κατάστασης και των συνεχιζόμενων έκτακτων μέτρων που λαμβάνει η Ολλανδική κυβέρνηση για την αντιμετώπιση της πανδημίας του κορωνοϊού COVID-19, το Προξενικό Γραφείο της Πρεσβείας Χάγης είναι υποχρεωμένο από σήμερα 17.3.2020:

  1. Nα αναστείλει προς το παρόν και μέχρι νεωτέρας όλα τα προγραμματισμένα ραντεβού, καθώς και την διαδικασία υποβολής αιτημάτων για νέα ραντεβού, πλην των περιπτώσεων εκείνων που θα κριθούν ως απολύτως αναγκαίες και επείγουσες.
  2. Να μην επιτρέπει την είσοδο πολιτών στο Γραφείο άνευ προτέρας συνεννόησης με το εντεταλμένο προσωπικό, ανεξαρτήτως του είδους της προξενικής πράξης.

Για τους λόγους αυτούς και μέχρι νεωτέρας, παρακαλούμε αποφεύγετε να επικοινωνείτε με το Προξενικό Γραφείο για καθορισμό ραντεβού παρά μόνο σε επείγουσες περιπτώσεις μέσω της ηλεκτρονικής διεύθυνσης [email protected], αιτιολογώντας επαρκώς τους λόγους που υπαγορεύουν την κατ’ εξαίρεση διεκπεραίωση του αιτήματός σας.

Επισημαίνουμε ότι το μέτρο έχει εξαιρετικό και προσωρινό χαρακτήρα.

Παρακαλούμε με τον τρόπο αυτό να συμβάλλετε με την υπεύθυνη ατομική στάση σας στην τιτάνια συλλογική προσπάθεια αντιμετώπισης της ανησυχητικής εξάπλωσης του πανδημικού ιού προστατεύοντας την υγεία του διπλανού σας και του προσωπικού του Προξενικού Γραφείου που παρέχει τις υπηρεσίες του σε ένα τόσο αντίξοο περιβάλλον.

Ευχαριστούμε για την κατανόηση και τη συνεργασία σας. Ευχόμαστε καλή δύναμη σε όλους.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Copyright © 2024 · #SuperGreeks · Web Design & Development by SuperGreeks