Ένα όνειρο μετά από 3.5 χρόνια γίνεται πραγματικότητα…

Ένα όνειρο μετά από 3.5 χρόνια γίνεται πραγματικότητα… Το όνειρο των SuperGreeks.  

Εδώ και 3.5 χρόνια, όλοι μαζί ,καταφέραμε να κάνουμε βήματα μπροστά. Περπατήσαμε μαζί ενωμένοι με σκοπό την ανάδειξη της Ελλάδας και του ελληνικού Brand. Στηρίξαμε τις ελληνικές επιχειρήσεις και τους Έλληνες επιχειρηματίες από το συνεργατικό δίκτυο του SuperGreeks.  Γράψαμε 1000άδες άρθρα στην ελληνική γλώσσα και απαντήσαμε σε 1000άδες ερωτήσεις σε 1000άδες άτομα για να βοηθήσουμε με όποιον τρόπο μπορούσαμε. 


Στο σήμερα, σε λίγες ώρες ανοίγουμε το SuperGreeks Marketplace, με σκοπό και μοναδικό στόχο την ανάδειξη του ελληνικού brand. Για την ώρα οι πρώτες  10 εξωστρεφείς ελληνικές επιχειρήσεις, χιλιάδες προιόντα, στις καλύτερες τιμές δια μέσω SuperGreeks Marketplace. Σε λίγες ώρες θα βρίσκουμε στο SuperGreeks Marketplace από τα προιόντα που μεγαλώσαμε από παιδιά και βρίσκαμε στο SuperMarket μέχρι τα πιο premium προιόντα που σήμερα αναζητούμε στα σύγχρονα delicatessen της χώρας μας – το premium ελληνικό προϊόν είναι η διαφήμιση του ελληνικού brand και σε αυτό θα δώσουμε μεγάλη σημασία και βαρύτητα όλο το επόμενο διάστημα. Μεταξύ άλλων θα βρείτε χιλιάδες άλλα προιόντα που θα προστίθενται καθημερινά και θα αφορούν την ομορφιά, το σπίτι μας και τα παιδιά μας.  


Mε κάθε αγορά από το SuperGreeks Marketplace ενισχύεις την προσπάθεια που γίνεται στο SupporT του SuperGreeks. 

Ξεκινάει το ταξίδι


Ξεκινάμε το ταξίδι μας από Ολλανδία και τον επόμενο μήνα θα είμαστε Βέλγιο και σύντομα και σε Γερμανία, Γαλλία. Έπειτα σε όλη την Ευρώπη. Για την ώρα θα σας μιλάμε μόνο στην ελληνική γλώσσα και σύντομα θα σας μιλάμε και στα αγγλικά ώστε να μπορέσουμε να διαδώσουμε και στείλουμε το ελληνικό προϊόν παντού. Θέλουμε τη στήριξη σας με τη διάδοσή των ελληνικών προϊόντων.


Κάνεις LIKE στο SuperGreeks Marketplace από εδώ: https://buff.ly/2VDnu4Zκαι FOLLOW στο Ινσταγκραμ από εδώ: https://buff.ly/3nxrrUf

Ευχαριστούμε


Να σας ευχαριστήσουμε όλους για την υπομονή για την αναμονή με την παράταση των ανακοινώσεων μας,  να ευχαριστήσουμε όλους μας τους προμηθευτές του SuperGreeks Marketplace. Είναι κάτι μοναδικό αυτό που θα συμβεί. Για 1η φορά θα συνεργαστούν τόσοι πολλοί διαφορετικοί επαγγελματίες σε ένα project.

Τα τελευταία τεστ


*Αυτή τη στιγμή γίνονται τα τελευταία τεστ και παίρνουμε τα feedback από φίλους και συνεργάτες. Αύριο, εχόντων καλά των πραγμάτων ξεκινάμε με τα καλύτερα ελληνικά προιόντα από τους καλύτερους και πιο εξωστρεφείς προμηθευτές, δια μέσω SuperGreeks Marketplace.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Copyright © 2024 · #SuperGreeks · Web Design & Development by SuperGreeks