Βέλγιο: Η αστυνομία των Βρυξελλών “διέλυσε” πάρτι με συμμετοχή 200 ατόμων

Βέλγιο-Βρυξέλλες-Κορονοϊός-Αστυνομία

Η αστυνομία της περιοχής των Βρυξελλών/Ixelles στο Βέλγιο, “διέλυσε” χθες (11/9) το βράδυ ένα πάρτι στο  Neder-over-Heembeek, μια γειτονιά στο βόρειο τμήμα της πόλης.

«Ενημερώνουμε ότι την Κυριακή στις 11:45 μμ σταματήσαμε μια εκδήλωση που πιθανόν ήταν πάρτι», δήλωσε η εκπρόσωπος Τύπου Ilse Van de Keere. 

«Όταν οι δυνάμεις μας έφτασαν επί τόπου, αποδείχθηκε ότι συμμετείχαν περίπου 200 άτομα. Περίπου οι μισοί από αυτούς δεν φορούσαν μάσκες προσώπου και δεν κρατούσαν την απαραίτητη απόσταση από τους άλλους» πρόσθεσε.

“Ο χώρος του πάρτι κανονικά επιτρέπεται να παραμείνει ανοιχτός μέχρι τη 1:00 π.μ., αλλά προφανώς δεν είναι εστιατόριο», κατέληξε η εκπρόσωπος Τύπου της αστυνομίας.

Δεν ήταν το μοναδικό περιστατικό

Ένα άλλο παράνομο πάρτι διαλύθηκε στις Βρυξέλλες το προηγούμενο βράδυ, σύμφωνα με την Het Laatste Nieuws, στο οποίο συμμετείχαν 54 άτομα.

Τέλος αξίζει να σημειωθεί ότι πρόσφατα ανακοινώθηκαν νέα μέτρα για τον κορονοϊό τόσο σε εθνικό επίπεδο όσο και για τις Βρυξέλλες, οι οποίες προβλέπουν τα μπαρ κλειστά για ένα μήνα. Τα εστιατόρια, ωστόσο, επιτρέπεται να παραμείνουν ανοιχτά μέχρι τη 1:00 π.μ.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Copyright © 2024 · #SuperGreeks · Web Design & Development by SuperGreeks