Βέλγιο: Ραγδαία αύξηση των εργαζόμενων που μετακινούνται με το ποδήλατο!

ποδήλατο

Ο αριθμός των Βέλγων υπαλλήλων που ταξιδεύουν με ποδήλατο για να εργαστούν και να λαμβάνουν επιδόματα ποδηλάτου έχει σημειώσει αύξηση κατά 25% σε δύο χρόνια σύμφωνα με το άρθρο του Brussels Times.

Τα επιδόματα ήταν αυτά που οδήγησαν σε αυτή την αύξηση! 

Σύμφωνα με τα στοιχεία του Finance SPF, περίπου 550.000 άνθρωποι έλαβαν επίδομα ποδηλάτου για το φορολογικό έτος 2018, έναντι 432.000 το 2016! Το επίδομα αυξήθηκε κατά 20 ευρώ για τους εργαζόμενους που μετακινούνται με το ποδήλατο και από 233 ευρώ που έπαιρναν ως επίδομα μέχρι το 2016, στο σήμερα είναι στα 252 ευρώ. Αναμένεται και ακόμα περισσότερη αύξηση των ποδηλατών μιας και ακόμα δε συμμετέχουν όλες οι εταιρείες σε αυτό το πρόγραμμα, ενώ αναμένεται σύντομα ότι και αυτές θα ενταχθούν στο πρόγραμμα – κίνητρο για ένα πιο πράσινο περιβάλλον!

Τα στοιχεία μπορούν να εξηγηθούν από τον αυξανόμενο αριθμό επιχειρήσεων που συμμετέχουν στο πρόγραμμα, καθώς και από το γεγονός ότι τα ποδήλατα αποτελούν μια καλή εναλλακτική λύση για την αποφυγή μποτιλιαρισμάτων. Επίσης αποτελεί μια πολύ καλή πράσινη λύση. Το ποδήλατο δεν επιβαρύνει καθόλου το περιβάλλον, σε αντίθεση με το αυτοκίνητο που κάνει τεράστια ζημιά με τους ρύπους που αφήνει πίσω.!

Η ραγδαία αύξηση ηλεκτρικών ποδηλάτων σε Ολλανδία και Βέλγιο είναι ένας ακόμα καλός λόγος για να πείσει τους κατοίκους του Βελγίου να χρησιμοποιούν ακόμα περισσότερο το ποδήλατο!

Πηγή

Brussels Times

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Copyright © 2024 · #SuperGreeks · Web Design & Development by SuperGreeks