Βρυξέλλες: Επιδοτήσεις για έξυπνες ιδέες

επιδοτήσεις-βρυξέλλες-κορονοιός

Η κρίση στην υγεία που προκλήθηκε από την πανδημία της COVID-19 είχε σημαντικό αντίκτυπο στους διάφορους οικονομικούς τομείς που υπάρχουν στην επικράτεια της Πόλης, οι επιπτώσεις των οποίων μπορούν να γίνουν αισθητές από τους κατοίκους της πόλης. Ωστόσο, η πανδημία θα έχει επίσης αναδείξει τη σημασία της τεχνολογίας, και ιδίως της ψηφιακής τεχνολογίας. Οι τεχνολογικές δεξιότητες, οι υποδομές και οι λύσεις παρέχουν οφέλη τόσο σε αυτήν την κρίση όσο και μετά την από αυτή την κρίση με τον κορονοιό.

Σε αυτό το πλαίσιο, ο Δήμος των Βρυξελλών ξεκινά μια πρόσκληση έργου «Smart City» για να υποστηρίξει τις πρωτοβουλίες των Βρυξελλών και την καινοτομία για ένα ευρύ και ποικίλο κοινό και να υποστηρίξει μια βιώσιμη οικονομική ανάκαμψη μετά τον κορονοιό.

Δημαρχείο Βρυξελλών και Aldermen διαθέτει συνολικό το ποσό των 200.000 Ευρώ, υπό μορφή επιδοτήσεων, για την υλοποίηση πρωτοβουλιών «Smart City» για την Πόλη των Βρυξελλών που συμβάλλουν στην οικονομική και / ή εμπορική ανάκαμψη. Η επιχορήγηση θα διανεμηθεί ως εξής:

  • 50.000 ευρώ για το πολύ δύο μεγάλα projects
  • 10.000 ευρώ για ένα έως και δέκα άλλα μικρότερα projects

Η συμμετοχή είναι δυνατή για οποιαδήποτε νομική οντότητα εφόσον το κοινό-στόχος ή μέρος αυτής βρίσκεται στην επικράτεια του Δήμου των Βρυξελλών. Σύλλογοι, επιχειρηματίες, εκπαιδευτικά ιδρύματα, σχολεία, … μην διστάσετε να υποβάλετε το έργο σας!

Τα έργα πρέπει να υποβληθούν πριν από τις 12 Φεβρουαρίου 2020.

Η ηλεκτρονική φόρμα αιτήσεων για τις επιδοτήσεις των Βρυξελλών

Εδώ ( Στην Ολλανδική και Γαλλική γλώσσα )

Περισσότερες πληροφορίες για την επιδότηση “Smart City” , την υποβολή αίτησης, την αίτηση και άλλα περισσότερα βρίσκουμε εδώ!

Σχόλιο από SuperGreeks: Οι εξωστρεφείς πόλεις, έχουν πλάνο για το σήμερα, έχουν πλάνο για το αύριο. Και τι καλύτερο από το να βρεις λύσεις με τους ανθρώπους από την πόλη σου;

Στην Ελλάδα ακούει κανείς;

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Copyright © 2024 · #SuperGreeks · Web Design & Development by SuperGreeks