[Βreaking]Η κυβέρνηση της Ολλανδίας για εταιρείες, εργαζομένους και freelancers

Η κυβέρνηση της Ολλανδίας εξήγγειλε μέτρα για να βοηθήσει τις εταιρείες να πληρώσουν τους μισθούς στους εργαζομένους τους, οι οποίοι πλέον δεν εργάζονται λόγω της κρίσης που ξέσπασε και θα βοηθήσουν τους ελεύθερους επαγγελματίες των οποίων το εισόδημα έχει περιοριστεί.

Τα νέα μέτρα ανακοινώθηκαν από τον υπουργό οικονομικών Wopke Hoekstra, τον υπουργό οικονομικών υποθέσεων Erik Wiebes και τον υπουργό απασχόλησης Wouter Koolmees σε συνέντευξη Τύπου στη Χάγη την Τρίτη το βράδυ.

Ο σκοπός της κυβέρνησης είναι να μειωθεί το οικονομικό πλήγμα, έτσι ώστε οι άνθρωποι να διατηρήσουν το εισόδημα τους και οι εταιρείες να μείνουν ανεπηρέαστες. Αλλά για να είμαστε ειλικρινείς δεν μπορούμε να μην εξαιρέσουμε κάποιες εταιρείες από αυτό το πλαίσιο.

Η κυβέρνηση σκοπεύει να χρηματοδοτήσει το 90% των μισθών του προσωπικού που δεν εργάζεται. Αυτό το μέτρο επεκτείνεται και σε μηδενικά συμβόλαια και call-out συμβόλαια σε όλους τους επαγγελματικούς τομείς.

Περίπου 78000 εταιρείες έχουν αιτηθεί γι’ αυτή την χρηματοδότησα με απόρροια να πέσει η ιστοσελίδα 2 φορές.

Το υπουργικό συμβούλιο επεκτείνει επίσης τις πιστωτικές επιλογές για μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις και θα διευκολύνει τους ελεύθερους επαγγελματίες να διεκδικούν παροχές του εισοδήματός τους, εάν τα συμβόλαια τους διακοπούν.

Το νέο αυτό σύστημα πρέπει να τεθεί υπό εφαρμογή και οι freelancers δεν θα πρέπει να αιτηθούν αμέσως στις τοπικές αρχές, αλλά να περιμένουν για περισσότερες λεπτομέρειες.

Οι εταιρείες και οι freelancers θα μπορούν επίσης να καθυστερήσουν τις φορολογικές τους πληρωμές, χωρίς να πληρώσουν πρόστιμα και επίσης θα υπάρχει ένα βοήθημα άμεσης ανάγκης μέχρι 4000 ευρώ για εταιρείες οι οποίες έχουν υποστεί τεράστιο πλήγμα , όπως νοσοκομειακοί, ταξιδιωτικοί, πολιτιστικοί φορείς.

Συνολικά το πακέτο θα συμπεριλαμβάνει από 10 έως 20 δισεκατομμύρια για τους επόμενους 3 μήνες και θα εξαρτηθεί από το πόσες εταιρείες θα αιτηθούν για βοήθεια.

Παραμένουμε ρεαλιστές. Δεν θα είναι εύκολο, αλλά αυτή την περίοδο πρέπει να δουλέψουμε μαζί για να το ξεπεράσουμε.

Μαγαζιά

Το οικονομικό πλήγμα από τον ιό συνεχίζει να υφίσταται. Παρόλο που τα μαγαζιά που δεν σχετίζονται με το φαγητό, δεν έχουν κλείσει, πολλά προσαρμόζουν τις ώρες λειτουργίας του.

Το ΙΚΕΑ έχει κλείσει όλα τα υποκαταστήματα στην Ολλανδία για τη διασφάλιση της υγείας εργαζομένων και καταναλωτών. Οι οδηγοί ταξί επίσης έχουν πληγεί.

Αύριο το πρωί στις 9 θα αναρτήσουμε όλες αναλυτικά όλες τις λεπτομέρειες για τα εργασιακά μέτρα που πήρε η κυβέρνηση της Ολλανδίας για τον κορονοιό.

Πηγή!

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Copyright © 2024 · #SuperGreeks · Web Design & Development by SuperGreeks