Γερμανία: Ακυρώθηκε οριστικά η Χριστουγεννιάτικη αγορά του Ντίσελντορφ

Γερμανία-Ντίσελντορφ-Χριστούγεννα

Στο Ντίσελντορφ παρά τον κορονοϊό οι αρχές ήθελαν να κάνουν κάτι για να νιώσει ο κόσμος καλύτερα τις γιορτές των Χριστουγέννων. Έτσι αποφάσισαν να φτιάξουν τη φετινή χριστουγεννιάτικη αγορά στο γήπεδο ποδοσφαίρου της πόλης. Και αυτή η εκδήλωση όμως ακυρώθηκε. 

“Αποφασίσαμε να μην πραγματοποιήσουμε τελικά φέτος χριστουγεννιάτικη αγορά γι’ αυτό και σταματήσαμε τον σχεδιασμό” τόνισε ο εκπρόσωπος της δημοτικής αρχής. Επίσημη εκδοχή γι’ αυτή την αναβολή; “Αρκετά άτομα από την ομάδα παραγωγής βρέθηκαν θετικά στον κορονοϊό και δυστυχώς δεν υπάρχει χρόνος για να μπορέσουμε να τους αντικαταστήσουμε σύντομα” τόνισε ο εκπρόσωπος. 

Υπάρχει βέβαια και μια άλλη εκδοχή που όπως ανέφερε η “Rheinische Post” (Τετάρτη), η διοίκηση ήταν θυμωμένη επειδή η διοργανώτρια εταιρεία D.Live ήθελε να ξεκινήσει τις εκ των προτέρων πωλήσεις την προηγούμενη Παρασκευή πριν συμβουλευτεί κάποιον. Επίσης η D.Live που ήταν βασικός υποστηρικτής της συναυλίας Marek Lieberberg είχε προγραμματίσει ένα μεγάλο φεστιβάλ με τη Sarah Connor και άλλους καλλιτέχνες στο ίδιο στάδιο, ωστόσο εξαπάτησε την κυβέρνηση του κρατιδίου. Στο τέλος η μεγάλη συναυλία ακυρώθηκε.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Copyright © 2024 · #SuperGreeks · Web Design & Development by SuperGreeks