Διάταγμα έκτακτης ανάγκης έως τις 9 Φεβρουαρίου στο Venlo

φένλο-απαγόρευση-κυκλοφορία-επεισόδια

Είναι αρκετοί οι δήμαρχοι που έχουν πάρει θέση για τα χθεσινά επεισόδια που διαδραματίστηκαν σε όλη την Ολλανδία. Μετά την αυστηρή ομιλία του Ρούτε, στο Φένλο ο δήμαρχος θεσπίζει διάταγμα εκτάκτου ανάγκης.

Ο δήμαρχος του Venlo, κος Scholten, έχει θεσπίσει διάταγμα έκτακτης ανάγκης για το Venlo, το Blerick και το Tegelen. Επιτρέπεται στην αστυνομία να πραγματοποιεί προληπτικές έρευνες, ελέγχους ταυτότητας και να ελέγχει τα αυτοκίνητα εκεί χωρίς κάποια ιδιαίτερη υποψία, γράφει το 1Limburg. Το διάταγμα έκτακτης ανάγκης θα ισχύει για όσο διαρκεί η απαγόρευση της κυκλοφορίας. Δηλαδή, όπως φαίνεται τώρα, έως τις 9 Φεβρουαρίου.

Χθές στο Venlo είχε επεισόδια σε διάφορα μέρη της πόλης. Πετροπόλεμος με την αστυνομία, σπασμένα καταστήματα. Τα ΜΜΜ της πόλης σταμάτησαν.

Ο δήμαρχος καλεί σε ένα βίντεο τον κόσμο να σταματήσει τα ταραχές. «Μείνε στο σπίτι. Κάνε το για τον εαυτό σου και για όλους μας», είπε. Αποκάλεσε αυτούς που συμμετείχαν εχθές στις διαδηλώσεις και επιτέθηκαν στην αστυνομία «σκουπίδια του χαμηλότερου επιπέδου». “Σας παρακολουθούμε. Θα τιμωρηθείτε και θα αυτό θα έχει αντίκτυπο για την υπόλοιπη ζωή σας.”

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Copyright © 2024 · #SuperGreeks · Web Design & Development by SuperGreeks