Επερχόμενα Events στο Βέλγιο για Οκτώβριο (2019)

Για πρώτη φορά σήμερα καταγράψαμε σε ένα άρθρο όσα περισσότερα events μπορούσαμε για το Βέλγιο και για το μήνα του Οκτωβρίου. Είναι άρθρα από αυτά που θα τα ανανεώνουμε συχνά και μόλις ανακαλύπτουμε ένα νέο event θα το προσθέτουμε. Προσπαθήσαμε να καλύψουμε διάφορες δραστηριότητες και events διαφορετικού τύπου και απ’ όλο το Βέλγιο.

Oktoberfest Wevelgem

5 Οκτωβρίου -Wevelgem

Στο ρυθμό του Oktoberfest στο Μόναχο. Μουσικές, ενδυμασίες και άλλα πολλά. Περισσότερες πληροφορίες εδώ!

Vintage Market

6 Οκτωβρίου , Βρυξέλλες

Στο Vintage μάρκετ των Βρυξελλών βρίσκουμε από second hand – ρούχα / αξεσουάρ / για τη διακόσμηση / βινύλια / παιχνίδια.

Digital Festival

16-17 Οκτωβρίου – Βρυξέλλες

Διασκέψεις, διεθνή δικτύωση, ευκαιρίες για να συναντήσετε ανθρώπους από τα κορυφαία brands, πρακτορεία, εμπειρογνώμονες, ηγέτες και πρωτοπόρους του ψηφιακού τομέα και γενικότερα 2 ημέρες digital life στο μεγαλύτερο digital event του Βελγίου.

Desert Festival

18-20 Οκτωβρίου – Αμβέρσα

Ένα από τα καλύτερα ροκ / μέταλ φεστιβάλ στον κόσμο θα γίνει στο Άντβερπ για τον Οκτώβριο του 2019. Πολλές γνωστές μπάντες για τους λάτρεις αυτού του είδους μουσικής.

Jenever Festival

19-20 Οκτωβρίου  – Hasselt

Για τους λάτρεις του Jenever. Μουσικές, γεύσεις και άπειρο Φλαμανδικό ποτό σε ένα 2ημερο φεστιβάλ.

VeggieWorld Brussels

21-22 Οκτωβρίου / Brussels – Tour & Taxis

Ένα 2ημερο για Vegans και όχι μόνο. Ενδιαφέρουσες ομιλίες, γευσιγνωσίες, vegan προϊόντα και γεύματα, workshops. Οι καλύτεροι Chef’s και ειδικοί του χώρου θα είναι εκεί.

Belgium Travel Expo

28-29 Οκτωβρίου / Βρυξέλλες – 8 Parvis de la Trinité

Γεύματα , Κοκτέιλς, επαγγελματικά meetings και επαφές για τον τουρισμό. Σε αυτή την εκδήλωση θα βρούμε ταξιδιωτικούς πράκτορες, διερμηνείς, εταιρείες διαχείρισης προορισμών, εμπορικούς οργανισμούς & φορείς πορθμείων, αεροπορικές εταιρείες και αεροδρόμια, εταιρείες ενοικίασης αυτοκινήτων, εταιρείες με πούλμαν, ξενοδοχεία και καταλύματα, σιδηροδρομικές εταιρείες, εταιρείες παροχής υπηρεσιών, τεχνολογίες.

Έχεις επιχείρηση στο Benelux; Κάνε την εγγραφή σου στην Online κοινότητα του #SuperGreeks από εδώ!

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Copyright © 2024 · #SuperGreeks · Web Design & Development by SuperGreeks