Επτά κέντρα γρήγορων τεστ ανοίγουν τον Νοέμβριο στην Ολλανδία

Ολλανδία-τεστ-Κορονοϊός

Επτά νέα κέντρα στα οποία οι άνθρωποι θα μπορούν να κάνουν ένα γρήγορο τεστ κορονοϊού θα ανοίξουν τις επόμενες εβδομάδες στην Ολλανδία.

Ο στρατός συμμετέχει στη δημιουργία των κέντρων αυτών και θα εκπαιδεύσει επίσης ανθρώπους για τη διαχείριση των δοκιμών.

Βέβαια το σχέδιο δεν έχει ακόμη επιβεβαιωθεί από το υπουργείο Υγείας και κανείς δεν μπορεί ακόμα να πει με σιγουριά το πού θα βρίσκονται τα κέντρα ή ποια από τα γρήγορα τεστ γίνονται στην Ολλανδία. Ούτε είναι σαφές ποιος θα είναι επιλέξιμος τρόπος, ο οποίος θα μειώσει την ανάγκη για μεγάλες περιόδους αυτο-απομόνωσης.

Που θα χρησιμοποιηθούν

Νωρίτερα, ο υπουργός Υγείας Hugo de Jonge πρότεινε ότι τα γρήγορα τεστ θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν για άτομα που εργάζονται στην εκπαίδευση ή την υγειονομική περίθαλψη και άλλους βασικούς εργαζόμενους.

Τα γρήγορα τεστ μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν σε άτομα που φαίνεται να διατρέχουν κίνδυνο ως αποτέλεσμα της εφαρμογής του κορονοϊού, δήλωσε ο De Jonge. Όπως και να έχει αναμένεται να υπάρξει περισσότερη σαφήνεια στις αρχές της επόμενης εβδομάδας.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Copyright © 2024 · #SuperGreeks · Web Design & Development by SuperGreeks