Η εβδομαδιαία ενημέρωση για τον κορονοιό από την Ολλανδία

κορονοιός-θάνατοι-κρούσματα-νοσοκομεία

Κατά την τελευταία εβδομάδα είχαμε 534 νέες περιπτώσεις θετικών ατόμων στον Covid-19, 16 εισαγωγές σε νοσοκομεία και 8 θανάτους.

*Στα παραπάνω στοιχεία δεν σημειώθηκαν όλες οι αναφερόμενες εισαγωγές στο νοσοκομείο ή οι θάνατοι την τελευταία εβδομάδα. Μερικοί ασθενείς αναφέρονται αργότερα. Για αυτόν τον λόγο, τα αριθμητικά στοιχεία συχνά συμπληρώνονται με προηγούμενες εκθέσεις που δεν είχαν ακόμη συμπεριληφθεί.

Την περασμένη εβδομάδα, ο αριθμός των αναφορών για θετικούς στον Covid-19 αυξήθηκε κατά 102 άτομα σε σύγκριση με την προηγούμενη εβδομάδα.Την προηγούμενη εβδομάδα, είχαμε 432 θετικά άτομα στον Covid-19.

Ψάχνεις για μεταφραστές στην Ολλανδία ; #SuperGreeks

Τεστ για τον κορονοιό

Από την 1η Ιουνίου, οποιοσδήποτε με συμπτώματα μπορεί να κάνει το τεστ για τον κορονοιό. Ωστόσο, είναι πιθανό άτομα που παρουσιάζουν συμπτώματα να μην κάνουν το τεστ. Οι πραγματικοί αριθμοί στις Κάτω Χώρες είναι επομένως πιθανώς υψηλότεροι από τους αριθμούς που αναφέρονται εδώ.

Με την ελάφρυνση των μέτρων για την αντιμετώπιση της πανδημίας και την περίοδο των διακοπών να πλησιάζει, η διεθνής ταξιδιωτική κίνηση αυξάνεται και πάλι. Από αυτήν την εβδομάδα, το ταξιδιωτικό ιστορικό θα συμπεριληφθεί στην εβδομαδιαία επιδημιολογική έκθεση (στα ολλανδικά).

Περίπου 100 μολύνσεις εντοπίζονται την εβδομάδα μέσω της ανίχνευσης πηγών και επαφών των Δημοτικών Υπηρεσιών Δημόσιας Υγείας (GGDs).

Ψωνίζουμε Online – Ψωνίζουμε ελληνικά

Ο κορονοιός δεν τελείωσε

  • Πλένουμε τακτικά τα χέρια μας
  • Κρατάμε την κοινωνική απόσταση του 1.5 μέτρου
  • Αν έχουμε συμπτώματα μένουμε σπίτι, καλούμε τον γιατρό μας και ακολουθούμε τις οδηγίες του

Ραντεβού για τεστ

Εάν έχετε συμπτώματα κορονοιού και θέλετε να τσεκάρετε αν έχετε προσβληθεί από τον κορονοιό , καλέστε στο 0800 1202 για να κλείσετε ραντεβού.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Copyright © 2024 · #SuperGreeks · Web Design & Development by SuperGreeks