Η καλοκαιρινή ανακοίνωση του #SuperGreeks 🏄‍♀️🚣‍♂️

ellinikes-epixeirhseis

Τους τελευταίες 2 μήνες η ιστοσελίδα του #SuperGreeks είχε όσες επισκέψεις είχε πέρυσι όλη τη χρονιά !Μόνο στο μισό αυτού του χρόνου είχε 3πλάσιες επισκέψεις απ’ όλη τη χρονιά πέρυσι !Οι επισκέψεις που αφορούν τον επαγγελματικό μας κατάλογο και τις επιχειρήσεις, έχουν υπέρ-πολλαπλασιαστεί τους τελευταίους μήνες!Η πρόοδος είναι γεωμετρική όπως την περιμέναμε ! Από Σεπτέμβρη που θα ξεκινήσουμε το Vol.3 του #SuperGreeks αναμένουμε μία ακόμα μεγαλύτερη αύξηση ως προς την πρόοδο της επισκεψιμότητας! Ευχαριστούμε όσους μας στηρίζουν με τα καθημερινά τους like, feedback, προτάσεις, share, σχόλια και φυσικά και πάντα τα καλά σας λόγια στο inbox, που σε πολλές φάσεις έπαιξαν καταλυτικό ρόλο για να μπορέσουμε να συνεχίσουμε το εγχείρημα μας – Και είναι πάρα πολλά αυτά τα μηνύματα 🙂 🙂 🙂 ….   Eυχαριστούμε άπαντες που έχουν σεβαστεί την επιθυμία μας στα σχόλια να γίνεται διάλογος και όχι χαμός, όπως είθισται το 2019 στα social media …. Ευχαριστούμε άπαντες για την ευγένεια τους, την προθυμία να βοηθήσουν το συνάνθρωπο τους, να ανταλλάξουμε με σεβασμό απόψεις ! Αυτός ήταν ένας δύσκολος δρόμος που επιλέξαμε μιας και ο αλγόριθμος του facebook ουσιαστικά ευνοεί τις σελίδες με όλον αυτό το χαμό στα σχόλια …. Όμως αυτός ο χαμός δεν ευνοεί τις συνθήκες για να πετύχουμε κάτι πραγματικά δυνατό, συμπαγές και μεγάλο. Κάτι πραγματικά ενωτικό!  Τις επιχειρήσεις που μας στήριξαν εξ’ αρχής στα “δύσκολα” δε θα τις ξεχάσουμε γιατί έτσι ξηγιέται ένας #SuperGreek 🙂 και θέλουμε ειλικρινά να τις ευχαριστήσουμε πάρα πολύ για την εμπιστοσύνη τους στο όραμα μας.     

Για το επόμενο διάστημα μέχρι και τον Σεπτέμβρη

Η ροή δε θα είναι κανονική όπως την έχετε συνηθίσει όλο αυτό το διάστημα. Θα μπούνε κάποια άρθρα που είχαμε ετοιμάσει και θα παίξουμε αρκετή Ελλάδα μέχρι τις 20-25 Αυγούστου!

Όσοι έχετε απορίες για τη ζωή στην Ολλανδία μπορείτε να συνεχίσετε να μας στέλνετε μηνύματα στο [email protected] και εμείς θα σας απαντάμε απλά λίγο αργοπορημένα, ίσως.

Όσοι θέλετε να μας βοηθήσετε από τη νέα σεζόν με άρθρα ( blogging ) για Benelux και Ελλάδα, φωτογραφίες, μεταφράσεις, συνταγές και σε όποιο άλλο κομμάτι έχετε λίγο χρόνο για να συνεισφέρεται με τον οποιοδήποτε τρόπο, στείλτε μας ένα μήνυμα στο [email protected] 

Να θυμάστε ότι είμαστε πάντα και υπέρ των συνεργασιών. Ανοιχτοί να κουβεντιάσουμε την ιδέα σας και ότι άλλο θελήσετε.

Eγγραφή επιχειρήσεων στο #SuperGreeks

Οι επιχειρήσεις θα μπορούν πάντα να επικοινωνούν μαζί μας για την εγγραφή τους ή την διαφήμιση τους, είτε μέσω της φόρμας εδώ! , είτε τηλεφωνικώς στο 0618948606 …. Εγγραφείτε και διαφημιστείτε στο SuperGreeks 1. Γιατί μόνο κερδισμένοι μπορεί να βγει η επιχείρηση σας, δεδομένου και της τεράστιας ανόδου, του ίδιου του project μας – Πλέον δεν είναι κάποιο όραμα που θα πρέπει να πιστέψετε. Είναι οι αριθμοί που το λένε.  2. Γιατί όλοι μαζί θα τα καταφέρουμε καλύτερα – Θα μπορούμε να κάνουμε πολλά περισσότερα πράματα και να προβληθούμε όλοι μας, να βοηθήσουμε και περισσότερους, να αναδείξουμε την Ελλάδα ουσιαστικά.

Ας είμαστε εμείς οι πρώτοι που θα κάνουμε κάτι ενωμένοι και ας γίνουμε η έμπνευση και για τους υπόλοιπους που θα ακολουθήσουν έπειτα! H Ελλάδα μόνο κάπως έτσι πιστεύουμε ότι μπορεί να ξανά πατήσει στα πόδια της 😉

Καλό Καλοκαίρι 

σε όλο τον κόσμο! Καλά μπάνια, καλές βουτιές, καλή ξεκούραση πνευματική και σωματική, καλή ηρεμία, ξύδια, παρτάρες κτλ. !

Για όσους μείνουν για τον οποιονδήποτε λόγο στην Ολλανδία και το εξωτερικό να πούμε ότι είναι μια χαρά…. και εμείς αυτό θα κάνουμε …. Αύγουστο στην Ελλάδα; Α πα πα :p 🤣🤣Και ακόμα είμαστε στην αρχή! #BeSuperGreekPS: Μόνο ενωμένοι μπορούμε να καταφέρουμε πολλά για τους εαυτούς μας, τη κοινότητα, τους Έλληνες του εξωτερικού και την Ελλάδα. Έχουμε την δύναμη όλοι μαζί και μπορούμε να τα καταφέρουμε σε όλα τα επίπεδα!   Με σεβασμό, SuperGreeks | Time to Help Each Other και στο vol3 πάμε να αναμείξουμε και την Ολλανδική κουλτούρα με την Ελληνική μαγεία και Vice Versa !   

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Copyright © 2024 · #SuperGreeks · Web Design & Development by SuperGreeks