Η Μενδώνη, ο Λιγνάδης, το Documentonews, ο Μητσοτάκης, η πρόεδρος της δημοκρατίας και οι καταγγελίες

μενδώνη-λιγνάδης-μητσοτάκης

Τρομακτικά αυτά που ακούγονται για την υπόθεση Λιγνάδη. Σας παραθέτουμε ότι πληροφορία έχει δοθεί σήμερα στο φως της δημοσιότητας για το εν λόγω ζήτημα.

Δηλώσεις επί δηλώσεων, το παρασκήνιο να ζεματάει και όλοι σε αναμονή για τις εξελίξεις που τρέχουν από λεπτό σε λεπτό.

Διαβάστε παρακάτω τι ειπώθηκε σήμερα από την υπουργό πολιτισμού και την απάντηση του Δημήτρη Λιγνάδη, τον πρωθυπουργό της Ελλάδος, την Πρόεδρο της Δημοκρατίας και τις φοβερές καταγγελίες που προκύπτουν από το Documentonews.

Οι καταγγελίες για τον Δημήτρη Λιγνάδη ειναι σοβαρές και βαρύτατες.

Η Λίνα Μενδώνη

Στη διάθεση της δικαιοσύνης θέτει όλες τις υπηρεσίες του υπουργείου Πολιτισμού και των εποπτευόμενων φορέων του και αυτομάτως και τον εαυτό της, όταν και όπου αυτό κριθεί αναγκαίο, τόνισε πριν από λίγη ώρα η υπουργός Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη σε συνέντευξη Τύπου η οποία είναι σε εξέλιξη. Η σεξουαλική βία είναι φρικιαστική και επονείδιστη υπόθεση σημείωσε για να συμπληρώσει «είμαστε κράτος δικαίου και γι αυτό προχωρούμε δια της θεσμικής οδού, της δικαιοσύνης» Όπως ανέφερε και στη συνέντευξη Τύπου η κ. Μενδώνη κατέθεσε το πρωί μηνυτήρια αναφορά – υπόμνημα στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου, με την οποία ζητά την πλήρη διερεύνηση των καταγγελλόμενων υποθέσεων στο θέατρο. Η αναφορά της υπουργού θα διαβιβαστεί εντός της ημέρας στην Εισαγγελία Πρωτοδικών.

«Ο Λιγνάδης μας εξαπάτησε και με εξαπάτησε με υποκριτική τέχνη» είπε η κ. Μενδώνη και όπως σημείωσε ο πρωθυπουργός «δεν ήταν προσωπικός φίλος του Δημήτρη Λιγνάδη, τον γνώριζε όπως όλοι από το σανίδι. Όπως και εγώ.» ενώ υποστήριξε ότι κατασκευάζονται fake news.

«Δεν συγκαλύψαμε τίποτα. Δεν καθυστέρησα καθόλου. Η επώνυμη καταγγελία για θύτη και θύμα προέκυψε χθες τα ξημερώματα» είπε η υπουργός Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη απαντώντας σε ερωτήσεις γιατί δεν υπήρξε πιο γρήγορη αντίδραση.

Ως προς την επιλογή του Δημήτρη Λιγνάδη για τη θέση του διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου η κ. Μενδώνη απάντησε σχετικά ότι η επιλογή έγινε επειδή συγκέντρωνε όλες τις προϋποθέσεις ως ηθοποιός και σκηνοθέτης για τη θέση του διευθυντή του Εθνικού.

Ήταν παρών στο Εθνικό από το 1986, δεν υπήρχαν αντιρρήσεις ότι μπορεί να αναλάβει τη θέση. Επαναλαμβάνω ότι ο Δημήτρης Λιγνάδης με εξαπάτησε αλλά δεν είχε βρεθεί κάποιος να μου πει το παραμικρό για την ιδιωτική του ζωή. Ο κ. Σκουρολιάκος, ο κ Γεωργουσόπουλος και η κ. Ακρίτα που ήταν πιο κοντά στον χώρο του θεάτρου, είμαι βέβαια ότι αν κάτι ήξεραν θα το είχαν καταγγείλει, είπε μεταξύ άλλων η κ. Μενδώνη.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σφοδρές αντιδράσεις για τις δηλώσεις Μενδώνη από το σύνολο της αντιπολίτευσης.

ΣΥΡΙΖΑ: Η μη παραίτησή της όμως είναι εξοργιστική

ΚΙΝΑΛ: Μητσοτάκης και Μενδώνη έσπασαν σήμερα κάθε ρεκόρ της υποκρισίας και θράσους

ΚΚΕ: Οι ευθύνες της υπουργού και του πρωθυπουργού δεν κρύβονται 

Απάντηση Λιγνάδη σε Μενδώνη : Εάν είμαι επικίνδυνος θα το αποφασίσει η ιστορία και άλλοι θεσμοί

«Πριν από λίγο πληροφορήθηκα μια δήλωση που έκανε η κυρία Μενδώνη και πρώην προϊσταμένη μου για το άτομό μου… Δύο πράγματα θα ήθελα να επισημάνω. Πρώτα από όλα οφείλω να πω ότι θεωρώ την κυρία Μενδώνη μία επαρκέστατη -στη δουλειά της- υπουργό, με την οποία είχαμε μία πάρα πολύ καλή συνεργασία. Αυτό είναι η προσωπική μου άποψη. Από εκεί και πέρα για το δεύτερο που θα ήθελα να σας πω, είναι το εάν είμαι επικίνδυνος άνθρωπος, είτε στη ζωή μου, είτε πολλώ δε μάλλον στη δουλειά μου, νομίζω ότι αυτό θα πρέπει να περιμένουμε να το αποφασίσει η ιστορία και άλλοι θεσμοί. Να μην προεξοφλούμε και να μην προδικάζουμε. Και σίγουρα όχι στο λαϊκό δικαστήριο που έχει στηθεί εδώ και ημέρες».

Το Documentonews

Ο Λιγνάδης φέρεται να «ψώνιζε» προσφυγόπουλα

Πληροφορίες που έχουν φτάσει στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών και στο Documento, σύμφωνα με το κουτί της πανδώρας, ο Δημήτρης Λιγνάδης προσέγγιζε προσφυγόπουλα από ΜΚΟ, χωρίς ακόμα να μπορεί να διασταυρωθεί εάν οι πράξεις του «σκηνοθέτη – ηθοποιού» ήταν εν γνώσει των συγκεκριμένων οργανώσεων.

Κατά τις πληροφορίες, αξιοποιώντας το προφίλ του δήθεν φιλεύσπλαχνου καλλιτέχνη που νοιάζεται για τα κατατρεγμένα παιδιά, ο Δ. Λιγνάδης είχε προσεγγίσει ΜΚΟ μέσω των οποίων απέκτησε επαφή με προσφυγόπουλα. Η μία οργάνωση είναι ευρέως γνωστή, γεγονός που δεν ισχύει και για τη δεύτερη. Μάλιστα, μία εξ αυτών φέρεται να συνδέεται με το πρωθυπουργικό περιβάλλον.

Επιπλέον, στη μήνυση που κατατέθηκε το πρωί της Παρασκευής εναντίον του, ο καταγγέλλων υποστηρίζει επισήμως πως «αρεσκόταν να συναναστρέφεται με νεαρά αγόρια κυρίως αλλοδαπά» στην πλατεία Μεταξουργείου, λέγοντάς τους πως «αναζητούσε νεαρά άτομα με ταλέντο για να τα προωθήσει στον καλλιτεχνικό χώρο».

Πηγή: Κουτί της Πανδώρας

Ο Πρωθυπουργός της Ελλάδος, Κυριάκος Μητσοτάκης

«Τον τελευταίο μήνα έσπασε ένα πέπλο σιωπής με τις συγκλονιστικές αποκαλύψεις στο πλαίσιο του φαινομένου “metoo”. Φαινόμενα εξουσιαστικής βίας μάς ταρακούνησαν όλους» είπε ο πρωθυπουργός στη συνάντησή του με την ΠτΔ, τονίζοντας πως «ήρθε η ώρα τώρα εμείς να δώσουμε συνέχεια σε αυτές τις καταγγελίες».

Η πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου

Η βία, λεκτική και σωματική, δεν μπορεί να είναι ανεκτή, τόνισε η Κ. Σακελλαροπούλου. «Σιωπές ετών λύνονται επιτέλους τώρα κι έχουμε χρέος να συμπαρασταθούμε στους ανθρώπους αυτούς, να προστατευτεί η αξιοπρέπειά τους και να αποδοθεί δικαιοσύνη» είπε.

Πηγή: Ναυτεμπορική

Μέσα σε όλη αυτή την παράνοια οι SuperGreeks είναι μια όαση- #BeSuperGreek

Όλοι μαζί είμαστε οι SuperGreeks. Κάνε Like στο post μας στο FB και LIKE στη σελίδα μας για να στηρίξεις την προσπάθεια μας, αλλά και να ενημερώνεσαι καθημερινά στην ελληνική γλώσσα για ότι συμβαίνει στην Ολλανδία, τη Γερμανία, το Βέλγιο και την Ελλάδα.

Έχεις επιχείρηση στην Ολλανδία, το Βέλγιο, τη Γερμανία, την Ελλάδα ή την υπόλοιπη Ευρώπη; #BeSuperGreek

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Copyright © 2024 · #SuperGreeks · Web Design & Development by SuperGreeks