Κάρτα μουσείων για κατοίκους βελγίου

[ Tελευταία ενημέρωση: 3.3.20 ]

Το μουσείο είναι μια από τις ομορφότερες δραστηριότητες για τον καθένα μας. Ακόμα και αν δεν έχεις ανακαλύψει τη μαγεία των μουσείων, δώσε μια ευκαιρία και να επισκεφτείς μερικά μουσεία. Είμαστε βέβαιοι ότι έπειτα από λίγο διάστημα θα τα λατρέψετε. Το Βέλγιο όπως και η Ολλανδία έχουν πολλά, όμορφα, διαδραστικά και σημαντικά μουσεία. Τέχνης, ιστορίας, για παιδιά, για οικογένειες, παρέες … Για όλους! Σε αυτό το άρθρο καταγράψαμε μερικές πληροφορίες για την κάρτα που μπορείς να λάβεις με ελάχιστα χρήματα και να απολαύσεις περισσότερα από 150 μουσεία σε όλο το Βέλγιο….

Η museumPASSmusees είναι το κλειδί για περισσότερα από 100 βελγικά μουσεία. Προσφέρει στους Βέλγους κατοίκους ένα χρόνο δωρεάν φιλοξενία στα μουσεία που συμμετέχουν με τις υπέροχες συλλογές τους. Επιπλέον, παρέχει πρόσβαση σε προσωρινά εκθέματα δωρεάν ή με σημαντική έκπτωση. Ο κατάλογος των μουσείων που συμμετέχουν συνεχώς διευρύνεται μιας και όλο και περισσότερα μουσεία θέλουν ανοίξουν τις πόρτες τους για ακόμα περισσότερο κοινό.

Στο Βέλγιο βρίσκουμε Μουσεία στη Φλάνδρα, στη Βαλλονία και στις Βρυξέλλες που ένωσαν τις δυνάμεις τους σε αυτό το έργο, Την ακόμα μεγαλύτερη ανάδειξη των μουσείων του Βελγίου. Ο στόχος του διπλώματος είναι διττός: αφενός, να αυξήσει την προβολή του θεσμού και, αφετέρου, να διευκολύνει την πρόσβαση του πολίτης του Βελγίου στον πολιτισμό.

Κόστος

Το κόστος είναι 59 ευρώ, έχει ισχύ σε περισσότερα από 170 μουσεία και 200 εκθέσεις σε όλο το Βέλγιο ( Συνεχώς αυξανόμενος ο αριθμός των μουσείων που συμμετέχουν σε αυτό το εγχείρημα ) και ισχύει για ένα χρόνο. Είναι μια ωραία αφορμή για περισσότερα ταξίδια σε περισσότερες πόλεις, αλλά ακόμα και να μάθουμε καλύτερα την ίδια την πόλη που ζούμε. Πιστέψτε μας … Είναι όμορφο να μαθαίνεις νέα πράματα, να εμπνέεσαι , να γνωρίζεις που ζεις και τι συνέβη στο παρελθόν, να απολαμβάνεις τη τέχνη, να βελτιώνεις την κριτική σου σκέψη ! Και τα 50 ευρώ δεν είναι και τίποτα εδώ που τα λέμε γι’ αυτό που σου προσφέρεται. Είναι 100% Value Deal!

Για να δείτε τα διαθέσιμα μουσεία της κάρτας και περισσότερες πληροφορίες, δείτε εδώ!

ΤIP! Είναι πάντα ένα όμορφο δώρο για το κορίτσι σου ή αγόρι σου 😉  Θα το εκτιμήσει σίγουρα και θα είναι μια όμορφη αφορμή για περισσότερα ταξίδια και ακόμα περισσότερη εξερεύνηση της πόλης και χώρας που ζούμε!  #BeSuperGreek 🙂

Για την αντίστοιχη κάρτα για την Ολλανδία , δείτε το άρθρο μας εδώ

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Copyright © 2024 · #SuperGreeks · Web Design & Development by SuperGreeks