Κορονοϊός: Update Βέλγιο – 04.05.20

κορονοιός-θάνατοι-κρούσματα-νοσοκομεία

Κάνουμε like στη facebook σελίδα του SuperGreeks για να ενημερωνόμαστε για το Βέλγιο, την Ελλάδα και την Ολλανδία στην ελληνική γλώσσα!

361 νέα άτομα βρέθηκαν θετικά για το νέο κορονοϊό (Covid-19) στο Βέλγιο, επιβεβαίωσε η Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Δημόσιας Υγείας κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου την Δευτέρα 04.05.2020. Υπάρχουν ως τώρα 50267 επιβεβαιωμένες περιπτώσεις στο Βέλγιο.

Τις τελευταίες 24 ώρες, 59 άτομα νοσηλεύτηκαν από το νέο κορονoϊό και 316 πήραν εξιτήριο από το νοσοκομείο. Συνολικά 3044 άτομα νοσηλεύονται στα νοσοκομεία του Βελγίου. 655 άνθρωποι βρίσκονται στις μονάδες εντατικής θεραπείας. ( Μειώνεται σταδιακά ο αριθμός στις ΜΕΘ ). Στην εντατική βρίσκονται αυτή τη στιγμή οι μισοί ασθενείς σε σχέση με πριν ένα μήνα όπου η πανδημία ήταν στην κορύφωση της στο Βέλγιο.

texnites-udraulikoi-vrukselles

perfect wall είναι μια τεχνική εταιρεία με έδρα τις Βρυξέλλες.
Αναλαμβάνουμε παντός τύπου γενικές ανακαινίσεις και τεχνικές εργασίες. Υδραυλικά, ηλεκτρολογικά, γυψοσανίδες, πλακάκια, ελαιοχρωματισμοί, πλακάκια κ.α. – Πληροφορίες επικοινωνίας στο SuperGreeks.

80 άνθρωποι έφυγαν από τη ζωή από την τελευταία ενημέρωση. Στο σύνολο έχουν φύγει από τη ζωή στο Βέλγιο και λόγω του κορονοϊού 7904 άνθρωποι. *Παρατηρούμε μία αρκετά μεγάλη μείωση στα νούμερα των ανθρώπων που φεύγουν από τη ζωή λόγω του COVID-19 και αυτό είναι ένα αισιόδοξο μήνυμα για τη συνέχεια. ** Από τους 80 ανθρώπους που έφυγαν από τη ζωή, οι 41 έφυγαν από το νοσοκομείο και οι 39 από τους οίκους ευγηρίας.

Κάθε απόγευμα θα σου στέλνουμε σε ένα email με πληροφορίες για τον COVID-19,την Ολλανδία, το Βέλγιο και την Ελλάδα.

Το Κέντρο Κρίσεων ήθελε επίσης να δώσει δύο βασικά μηνύματα στη συνέντευξη τύπου.

*Οι ειδικοί φοβούνται ότι πολλοί άνθρωποι με προβλήματα υγείας καθυστερούν να επικοινωνήσουν με το γιατρό τους όταν έχουν συμπτώματα. Οι άνθρωποι που έχουν κάποιο πρόβλημα υγείας θα πρέπει να καλούν τον ιδιωτικό τους ιατρό ή τον φαρμακοποιό ή το 112.

**Ο ιολόγος εξήγησε και πάλι πώς να χρησιμοποιήσετε στοματικές μάσκες.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Copyright © 2024 · #SuperGreeks · Web Design & Development by SuperGreeks