Κορονοϊός: Update Βέλγιο – 08.05.20

κορονοιός-θάνατοι-κρούσματα-νοσοκομεία


Κάνουμε like στη facebook σελίδα του SuperGreeks για να ενημερωνόμαστε για το Βέλγιο, την Ελλάδα και την Ολλανδία στην ελληνική γλώσσα!

591 νέα άτομα βρέθηκαν θετικά για το νέο κορονοϊό (Covid-19) στο Βέλγιο, επιβεβαίωσε η Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Δημόσιας Υγείας κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου την Παρασκευή 07.05.2020. Υπάρχουν ως τώρα 52011 επιβεβαιωμένες περιπτώσεις στο Βέλγιο.

Τις τελευταίες 24 ώρες, 108 άτομα νοσηλεύτηκαν από το νέο κορονoϊό και 221 πήραν εξιτήριο. 508 άνθρωποι βρίσκονται στις μονάδες εντατικής θεραπείας.

“Παρατηρούμε μία πολύ μεγάλη μείωση των ατόμων που έχουν ανάγκη από ΜΕΘ”, δήλωσε ο Van Gucht.

107 άνθρωποι έφυγαν από τη ζωή από την τελευταία ενημέρωση. Στο σύνολο έχουν φύγει από τη ζωή στο Βέλγιο και λόγω του κορονοϊού 8521 άνθρωποι. Από τους οποίους οι 39 πέθαναν στο νοσοκομείο και οι 63 σε κέντρα φροντίδας.

This image has an empty alt attribute; its file name is PLEXI-POST-3B-1024x1024.png
Στη Sign Maker απευθυνόμαστε και για τα απαραίτητα plexiglass των επιχειρήσεων μας. Σε Βέλγιο και Ελλάδα η Sign Maker διαθέτεις τις υπηρεσίες της και θα βρείτε περισσότερες πληροφορίες και στοιχεία επικοινωνίας στο SG.

Γραφικό με τους αριθμούς των ασθενών που πέθαναν ανά ημέρα κατά τη διάρκειας της πανδημίας και λόγω COVID-19

Για τους δείκτες

«Οι δείκτες εξελίσσονται ευνοϊκά»
Το κέντρο κρίσης θα δημοσιεύσει επίσης στοιχεία σχετικά με τους ανθρώπους που απουσιάζουν από την εργασία τους και διαβουλεύσεις με συμπτώματα γρίπης μεταξύ των ιατρών. Αυτοί είναι δείκτες που μπορούν να δείξουν εάν ο κορονοιός κερδίζει δύναμη.

Ο πρώτος δείκτης εξετάζει την απουσία από την εργασία τους των 83.000 δημοσίων υπαλλήλων. «Προς το παρόν, δεν υπάρχουν περισσότεροι υπάλληλοι άρρωστοι από το συνηθισμένο», λέει ο ιολόγος Steven Van Gucht.

Ο αριθμός των πρόσφατα επιβεβαιωμένων κρουσμάτων συνεχίζει να μειώνεται πέντε ημέρες μετά την πρώτη χαλάρωση των μέτρων, αναφέρει το κέντρο κρίσης. «Υπήρξε καθημερινή μείωση 5% λιγότερο», εξηγεί ο ιολόγος Steven Van Gucht.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Copyright © 2024 · #SuperGreeks · Web Design & Development by SuperGreeks