Κορονοϊός: Update Βέλγιο – 21.07.20

κορονοιός-θάνατοι-κρούσματα-νοσοκομεία

Για πρώτη φορά μετά από αρκετές εβδομάδες, παρατηρείτε στο Βέλγιο αύξηση των κρουσμάτων, νοσηλευομένων και θανάτων εξαιτίας του κορονοιού.

Κατά μέσο όρο, 175 νέες περιπτώσεις κορονοϊού καταγράφηκαν κατά την τελευταία περίοδο παρακολούθησης επτά ημερών μεταξύ 11 και 17 Ιουλίου. Είναι η 13η συνεχόμενη ημέρα που ο μέσος όρος κινείτε σε υψηλότερα επίπεδα από ότι τις προηγούμενες εβδομάδες.

Οι νέες περιπτώσεις κορονοιού αυξήθηκαν κατά 79% τις προηγούμενες επτά ημέρες. Στο σύνολο στο Βέλγιο έχουν βρεθεί θετικοί στον Covid-19 64094 άνθρωποι.

Κατά μέσο όρο 3 θάνατοι την ημέρα καταγράφηκαν μεταξύ 11 και 17 Ιουλίου. Ο αριθμός αυξήθηκε κατά 82% τις προηγούμενες επτά ημέρες, όταν ο μέσος όρος ήταν 2 θάνατοι την ημέρα.

Ο αριθμός των νοσηλευομένων αυξήθηκε επίσης. Μεταξύ 14 και 20 Ιουλίου καταγράφηκαν κατά μέσο όρο 14 νοσηλείες κάθε μέρα. Ο αριθμός των προηγούμενων επτά ημερών ήταν 9. Οι νοσηλείες αυξήθηκαν κατά 49% σε διάστημα επτά ημερών.

Ο αριθμός μετάδοσης του κορονοιού ανέρχεται πλέον στο 1,3. Δηλαδή, 10 ασθενείς με κορονοιό μεταδίδουν την ασθένεια σε 13 άλλους ανθρώπους. Υπενθυμίζουμε ότι ο στόχος για κάθε χώρα είναι να διατηρεί τον ρυθμό μετάδοσης κάτω του ενός.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Copyright © 2024 · #SuperGreeks · Web Design & Development by SuperGreeks