Κορονοϊός: Update Βέλγιο – 23.04.20

κορονοιός-θάνατοι-κρούσματα-νοσοκομεία

Κάνουμε like στη facebook σελίδα του SuperGreeks για να ενημερωνόμαστε για το Βέλγιο, την Ελλάδα και την Ολλανδία στην ελληνική γλώσσα!

Λιγότεροι από 1.000 άνθρωποι εξακολουθούν να βρίσκονται σε εντατική θεραπεία λόγω του νέου κορονoϊού. Αυτό ανακοινώθηκε στην καθημερινή συνέντευξη τύπου του Κέντρου Κρίσεων. Αυτό είναι ένα πολύ θετικό νέο. Ωστόσο, όπως θα δούμε και παρακάτω οι άνθρωποι που φεύγουν καθημερινά από την πανδημία είναι πάρα πολλοί – Ακόμα – Ας ελπίσουμε ότι αυτό το σκηνικό θα αλλάξει σύντομα.

908 νέα άτομα βρέθηκαν θετικά για το νέο κορονοϊό (Covid-19) στο Βέλγιο, επιβεβαίωσε η Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Δημόσιας Υγείας κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου την Πέμπτη 23.04.2020. Υπάρχουν τώρα 42797 επιβεβαιωμένες περιπτώσεις στο Βέλγιο.

Από τους ασθενείς, 933 είναι στη μονάδα εντατικής θεραπείας. Τις τελευταίες 24 ώρες, 211 άτομα νοσηλεύτηκαν από το νέο κορονoϊό και 367 πήραν εξιτήριο. Συνολικά 4527 άτομα νοσηλεύονται στα νοσοκομεία του Βελγίου.

Θέλεις να κάνεις ανακαίνιση το σπίτι ή κατάστημα σου;

230 άνθρωποι έφυγαν από τη ζωή από την τελευταία ενημέρωση. Στο σύνολο έχουν φύγει από τη ζωή στο Βέλγιο και λόγω του κορονοϊού 6490 άτομα. Ωστόσο, για ακόμη μια μέρα, έφυγαν από τη ζωή περισσότεροι άνθρωποι εκτός νοσοκομείου και κυρίως σε οίκους ευγηρίας.

Και μετά την καραντίνα… Πάμε για Hair Styling στις Βρυξέλλες!

Στη συνέντευξη τύπου αναφέρθηκε ότι τα ποσοστά θνησιμότητας για τους κατοίκους του Βελγίου είναι πολύ μεγάλα και κυρίως στις ηλικίες άνω των 65 ετών.

Για την ανοσία

Η συντριπτική πλειοψηφία του πληθυσμού δεν έχει ήδη ανοσία, επομένως η πιθανότητα του ιού να προκαλέσει νέα κρούσματα εξακολουθεί να είναι πολύ υψηλή. ” Απαιτείτε ακόμα πολύ μεγάλη προσοχή είπε ο Van Gucht.

Απάτες

Το Κέντρο Κρίσεων προειδοποιεί για πολλές ψεύτικες ιστοσελίδες που δήθεν πουλάνε μάσκες. Αυξήθηκαν πολλοί οι απάτες και πολλές νέες έχουν εμφανιστεί τις τελευταίες ημέρες με προϊόντα για τον κορονοιό. Γι ‘αυτό να είστε σε επιφυλακή », είπε ο εκπρόσωπος Yves Stevens. “Προσπαθήστε να εξετάζετε καλά την ιστοσελίδα πριν κάνετε μια αγορά. Εάν η προσφορά φαίνεται πολύ καλή για να είναι αληθινή, μάλλον είναι απάτη. Υπάρχει πιθανότητα τα προϊόντα να μην παραδοθούν ποτέ και να χάσετε τα χρήματα σας.

Κάνουμε like στη facebook σελίδα του SuperGreeks για να ενημερωνόμαστε για το Βέλγιο, την Ελλάδα και την Ολλανδία στην ελληνική γλώσσα!

To αισιόδοξο μήνυμα

Όλα τα νούμερα σε όλους τους αρνητικούς τομείς είναι μειωμένα. Λιγότερα κρούσματα, θάνατοι, εισαγωγές στο νοσοκομείο, στην εντατική κα.

Τίποτα όμως δεν τελείωσε ακόμα, διότι τα νούμερα παραμένουν πάρα πολύ υψηλά. Και μιλάμε για ανθρώπινες ζωές που χάνονται…

Διαβάστε ακόμα :

Διαβάστε ακόμα τη συνέντευξη του SuperGreeks με τον καθηγητή και ερευνητή Αναστάσιο Περράκη. *Συζητάμε για τον COVID-19, την εποχιακή γρίπη, την Ελλάδα, την Ολλανδία και το Βέλγιο, τα μέτρα που πάρθηκαν, τα τεστ, τα συστήματα υγείας και άλλα περισσότερα.

Κάνουμε την εγγραφή μας στο Newsletter του SuperGreeks για να λαμβάνουμε προσφορές, διαγωνισμούς, νέα & tips στην ελληνική γλώσσα.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Copyright © 2024 · #SuperGreeks · Web Design & Development by SuperGreeks