Κορονοϊός: Update Βέλγιο – 24.04.20

κορονοιός-θάνατοι-κρούσματα-νοσοκομεία

Κάνουμε like στη facebook σελίδα του SuperGreeks για να ενημερωνόμαστε για το Βέλγιο, την Ελλάδα και την Ολλανδία στην ελληνική γλώσσα!

1496 νέα άτομα βρέθηκαν θετικά για το νέο κορονοϊό (Covid-19) στο Βέλγιο, επιβεβαίωσε η Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Δημόσιας Υγείας κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου την Παρασκευή 24.04.2020. Υπάρχουν ως τώρα 44293 επιβεβαιωμένες περιπτώσεις στο Βέλγιο.

Ο αριθμός των λοιμώξεων την Τρίτη (973), την Τετάρτη (933) και την Πέμπτη (908) μειώθηκε ακόμη και κάτω από 1.000 – Σήμερα βλέπουμε μια πολύ μεγάλη άνοδο των θετικών στον COVID-19. Οι ειδικοί ανησυχούν ότι οι μολύνσεις αυξάνονται , ξανά, απότομα.

Από τους ασθενείς, 972 είναι στη μονάδα εντατικής θεραπείας. Τις τελευταίες 24 ώρες, 210 άτομα νοσηλεύτηκαν από το νέο κορονoϊό και 322 πήραν εξιτήριο. Συνολικά 4355 άτομα νοσηλεύονται στα νοσοκομεία του Βελγίου.

Ψάχνεις για ελαιοχρωματιστή στο Βέλγιο; #SuperGreeks 🙂

190 άνθρωποι έφυγαν από τη ζωή από την τελευταία ενημέρωση – Ωστόσο δεν υπολογίζονται οι άνθρωποι που έφυγαν από τη ζωή από τους οίκους ευγηρίας – Το σύστημα είχε ένα πρόβλημα στην καταγραφή αυτών των στοιχείων. Στο σύνολο έχουν φύγει από τη ζωή στο Βέλγιο και λόγω του κορονοϊού 6679 άνθρωποι. Οι θάνατοι είναι περισσότεροι, αλλά εμείς καταγράφουμε στο σύνολο μόνο τους θανάτους που ανακοινώνονται.

Και μετά την καραντίνα… Πάμε για Hair Styling στις Βρυξέλλες!

Για τα νέα μέτρα

Ο Steven Van Gucht, ιολόγος είπε : “Ο ιός δεν θα εξαφανιστεί τον Μάιο. Εάν πρόκειται να χαλαρώσουμε ορισμένα μέτρα, αυτό είναι δυνατό, αρκεί να συνεχίσουμε να τηρούμε ορισμένες προφυλάξεις. Το πιο σημαντικό είναι, οι άνθρωποι να μένουν στο σπίτι μόλις αισθανθούν άρρωστοι. Οι κανόνες απόστασης και η υγιεινή των χεριών είναι επίσης πολύ σημαντικοί. “

Απάτες

Το Κέντρο Κρίσεων προειδοποιεί για πολλές ψεύτικες ιστοσελίδες που δήθεν πουλάνε μάσκες. Αυξήθηκαν πολλοί οι απάτες και πολλές νέες έχουν εμφανιστεί τις τελευταίες ημέρες με προϊόντα για τον κορονοιό. Γι ‘αυτό να είστε σε επιφυλακή », είπε ο εκπρόσωπος Yves Stevens. “Προσπαθήστε να εξετάζετε καλά την ιστοσελίδα πριν κάνετε μια αγορά. Εάν η προσφορά φαίνεται πολύ καλή για να είναι αληθινή, μάλλον είναι απάτη. Υπάρχει πιθανότητα τα προϊόντα να μην παραδοθούν ποτέ και να χάσετε τα χρήματα σας.

*Για τις απάτες το κέντρο κρίσεων μίλησε στις 23.4.2020, αλλά θα το αναρτούμε πάντα στην καθημερινή μας ενημέρωση, ώστε να προσέχουν άπαντες από τους απατεώνες. Είναι μεγάλο το πρόβλημα που υπάρχει με τις ηλεκτρονικές απάτες.

Δείτε και το σχετικό άρθρο από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας:

Κάνουμε like στη facebook σελίδα του SuperGreeks για να ενημερωνόμαστε για το Βέλγιο, την Ελλάδα και την Ολλανδία στην ελληνική γλώσσα!

Διαβάστε ακόμα :

Διαβάστε ακόμα τη συνέντευξη του SuperGreeks με τον καθηγητή και ερευνητή Αναστάσιο Περράκη. *Συζητάμε για τον COVID-19, την εποχιακή γρίπη, την Ελλάδα, την Ολλανδία και το Βέλγιο, τα μέτρα που πάρθηκαν, τα τεστ, τα συστήματα υγείας και άλλα περισσότερα.

Κάνουμε την εγγραφή μας στο Newsletter του SuperGreeks για να λαμβάνουμε προσφορές, διαγωνισμούς, νέα & tips στην ελληνική γλώσσα.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Copyright © 2024 · #SuperGreeks · Web Design & Development by SuperGreeks