Κορονοϊός: Update Ολλανδία – 05.05.2020

κορονοιός-θάνατοι-κρούσματα-νοσοκομεία

Σύμφωνα με το RIVM 317 άνθρωποι διαγνώστηκαν θετικοί στον COVID-19 το τελευταίο 24ωρο. Στην Ολλανδία, ο αριθμός των κρουσμάτων έφτασε τους 41087. Επειδή δεν ελέγχονται όλοι, ο πραγματικός αριθμός λοιμώξεων είναι υψηλότερος.

Από το τελευταίο update προστέθηκαν 86 ακόμα θάνατοι, δυστυχώς, με αποτέλεσμα να έχουν φτάσει στο σύνολο τους οι άνθρωποι που χάθηκαν στους 5186 στην Ολλανδία ( οι καταγεγραμμένοι θάνατοι δεν αφορούν απαραιτήτως ς τις τελευταίες 24 ώρες, υπάρχει καθυστέρηση μεταξύ της ημέρας του θανάτου και της ημέρας κατά την οποία αναφέρεται ο θάνατος)

Συνολικά, 11126 ασθενείς είναι ή έχουν εισαχθεί στο νοσοκομείο. Οι 89 από την τελευταία ενημέρωση.

Το ELLINIKO – THE ALL DAY GREEK
στο Ρότερνταμ ξεkινάει delivery μέσω thuisbezorgd. Δείτε περισσότερες πληροφορίες στο SuperGreeks.

Σύμφωνα με τα νούμερα που μας παραθέτει καθημερινά ο RIVM, παρατηρούμε μια ελπιδοφόρα μείωση στους ασθενείς που εισάγονται στα νοσοκομεία, στους ανθρώπους που βρίσκονται θετικοί στον κορονοϊό, αλλά και στους ανθρώπους που φεύγουν από τη ζωή.

Τα βασικά μέτρα που αφορούν το physical (social) distancing και τους κανόνες υγιεινής δείχνουν για την ώρα να λειτουργούν και να έχουμε αυτή τη μείωση σήμερα.

Γράφημα με τους νοσηλευόμενους ασθενείς στα νοσοκομεία της Ολλανδίας από τον RIVM

*Παρατηρούμε μία πολύ μεγάλη μείωση στις εισαγωγές ασθενών στα νοσοκομεία της Ολλανδίας. Κάθε μέρα και καλύτερα τα πράματα στα νοσοκομεία της Ολλανδίας, σε ΜΕΘ και αναπνευστήρες.

Κάθε απόγευμα θα σου στέλνουμε σε ένα email με πληροφορίες για τον COVID-19,την Ολλανδία, το Βέλγιο και την Ελλάδα.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Copyright © 2024 · #SuperGreeks · Web Design & Development by SuperGreeks