Κορονοϊός: Update Ολλανδία – 20.07.2020

κορονοιός-θάνατοι-κρούσματα-νοσοκομεία

Οι καθημερινές λοιμώξεις του κορονοϊού αυξήθηκαν κατά το υψηλότερο ημερήσιο ποσό σε ένα μήνα, ενώ ορισμένοι ερευνητές εξέφρασαν ανησυχίες ότι ο επίσημος “πίνακας εργαλείων κορανoϊού” δεν καταγράφει όλες τις περιπτώσεις των θετικών κρουσμάτων.

Την Κυριακή, το RIVM ανέφερε 144 θετικά τεστ ενώ το Σάββατο υπήρχαν 127 θετικά τεστ, αναφέρει το NOS.

Ο Andreas Voss, καθηγητής πρόληψης λοιμώξεων στο νοσοκομείο διδασκαλίας του Radboud στο Nijmegen, δήλωσε στο ραδιόφωνο NPO ότι η άνοδος «αναμένεται μετά τη χαλάρωση του lockdown» και προέβλεψε περισσότερες εισαγωγές στο νοσοκομείο σε τέσσερις ή πέντε εβδομάδες.

Η εφημερίδα αναφέρει ότι ο πίνακας εργαλείων θεωρείται κρίσιμο όπλο από την κυβέρνηση για να μετράει και αποφασίζει για τα μέτρα της αντιμετώπισης της πανδημίας. Ο Van Zelst ισχυρίστηκε ότι τα προβλήματα σχετίζονται με διορθώσεις προηγούμενων λαθών στους αριθμούς.

Ένας εκπρόσωπος του RIVM επιβεβαίωσε ότι υπάρχουν διορθώσεις των αριθμών, αλλά είπε ότι ο αριθμός των θετικών δοκιμών που αναφέρθηκαν εξαρτάται κυρίως από την προθυμία των ανθρώπων να κάνουν το τεστ. Την περασμένη εβδομάδα, το RIVM ανέφερε ότι περισσότεροι από οκτώ στους 10 Ολλανδούς με συμπτώματα κρυολογήματος δεν κάνουν τεστ κορονοιού, αν και το ένα πέμπτο μένει στο σπίτι.

Πηγή: Dutch News

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Copyright © 2024 · #SuperGreeks · Web Design & Development by SuperGreeks