Κορονοϊός: Update Ολλανδία – Aπό 15 / 21 Ιουλίου

xartis-ολλανδία-κορονοιός

Χρειάζεσαι μεταφραστή για επίσημα έγγραφα;

987 άτομα βρέθηκαν στον COVID-19 την τελευταία εβδομάδα. Αυτό είναι σχεδόν διπλάσιο από την περασμένη εβδομάδα. Αναφέρθηκαν νοσοκομειακές εισαγωγές για 19 ασθενείς λόγω Covid-19. Πρόκειται για αύξηση 3 ασθενών σε σύγκριση με την προηγούμενη εβδομάδα.

Αναφέρθηκαν 7 θάνατοι, ένας λιγότερος από την προηγούμενη εβδομάδα.

*Δεν σημειώθηκαν όλες οι αναφερόμενες επιβεβαιωμένες περιπτώσεις, εισαγωγές νοσοκομείων ή θάνατοι την τελευταία εβδομάδα. Κάποια στοιχεία έρχονται σε πιο αργά. Για αυτόν τον λόγο, τα αριθμητικά στοιχεία συχνά συμπληρώνονται με προηγούμενες εκθέσεις που δεν είχαν ακόμη συμπεριληφθεί.

Θέλεις να κάνεις μαθήματα Ολλανδικών;

O κορονοιός αρχίζει να εξαπλώνεται ξανά στις Κάτω Χώρες. Ο αριθμός των ατόμων που έχουν μολυνθεί με τον νέο κορονοϊό αυξάνεται. Το ποσοστό των θετικών δοκιμών στις λωρίδες δοκιμής αυξάνεται και ο αριθμός αναπαραγωγής (Rt) είναι πάνω από 1. O αριθμός Rt αυτή τη στιγμή βρίσκεται στο 1.29.

Από την 1η Ιουνίου 2020, οποιοσδήποτε στην Ολλανδία με (ήπια) συμπτώματα μπορεί να κάνει τέστ κορονοιού. Δεδομένου ότι είναι πιθανό να μην δοκιμαστούν όλα τα άτομα που έχουν Covid-19, οι πραγματικοί αριθμοί στην Ολλανδία είναι πιθανώς υψηλότεροι από τους αριθμούς που αναφέρονται σε αυτή την αναφορά.

Αγοράζουμε online – αγοράζουμε ελληνικά

Τα μέτρα

Είναι ακόμη σημαντικό για τους ανθρώπους να συμμορφώνονται όσο το δυνατόν περισσότερο με τα μέτρα για την πρόληψη της εξάπλωσης του ιού: κοινωνική αποστασιοποίηση (μέση απόσταση 1,5 μέτρο),τακτικό πλύσιμο χεριών, φτέρνισμα και βήχας στον αγκώνα σας.

Επίσης: μείνετε σπίτι αν έχετε συμπτώματα και καλέστε τον γιατρό σας. Με αυτόν τον τρόπο μπορούμε να διατηρήσουμε τον νέο κορονοϊό υπό έλεγχο.

Τα περισσότερα κρούσματα στην Ολλανδία

Την μεγαλύτερη αύξηση των κρουσμάτων τη συναντάμε στο γεωγραφικό διαμέρισμα της Βόρειας Ολλανδίας και στης Νότιας Ολλανδίας. Στο Zeeland σημειώθηκε επίσης μεγάλη αύξηση. Δείτε παρακάτω τον σχετικό χάρτη.

xartis-ολλανδία-κορονοιός

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Copyright © 2024 · #SuperGreeks · Web Design & Development by SuperGreeks