Μέχρι το τέλος του έτους θα υπάρχουν περισσότερα ηλεκτρονικά από φυσικά καταστήματα

amazon-ollandia-agora

Η κρίση της του κορονοιού προκαλεί ακόμη ταχύτερη αύξηση του αριθμού των ηλεκτρονικών καταστημάτων. Μέχρι το τέλος του έτους, θα υπάρχουν 70.000 ολλανδικά διαδικτυακά καταστήματα σε σύγκριση με τα 65.500 φυσικά καταστήματα που υπάρχουν στη χώρα, προβλέπει το οικονομικό τμήμα της ING . 

Θα είναι η πρώτη φορά που τα διαδικτυακά καταστήματα στις Κάτω Χώρες θα ξεπεράσουν τον αριθμό των φυσικών καταστημάτων.

Σύμφωνα με την ING, πολλά από τα καταστήματα ειδών ένδυσης και υποδημάτων έκλεισαν λόγω της κρίσης του κορονοιού και άλλα είχαν τεράστιες απώλειες στον κύκλο εργασιών τους.

Τα τελευταία δέκα χρόνια, 14.000 φυσικά καταστήματα έχουν ήδη κλείσει. Οι οικονομολόγοι της ING πιστεύουν ότι αυτή η τάση θα συνεχιστεί. Ταυτόχρονα, οι διαδικτυακές πωλήσεις θα συνεχίσουν να αυξάνονται φέτος, αν και ο ρυθμός ανάπτυξης θα είναι πιο αργός από ό, τι στην αρχή του έτους. 

Οι διαδικτυακές πωλήσεις αυξήθηκαν κατά 100% σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια και πολλά από τα φυσικά καταστήματα έχουν ήδη κλείσει και θα συνεχίσουν να κλείνουν.

Πάμε σε μια νέα εποχή που οι αγορές μας θα γίνονται κατά ένα μεγάλο μέρος από το διαδίκτυο – ακόμα και μετά την πανδημία. Το ίδιο θα συμβεί σε όλες τις χώρες.

Εσείς; Κάνετε αγορές από το διαδίκτυο ή προτιμάτε ακόμα την επίσκεψη σας σε ένα φυσικό κατάστημα;

Για να βρείτε διαδικτυακά καταστήματα με ελληνικά προιόντα δείτε εδώ!

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Copyright © 2024 · #SuperGreeks · Web Design & Development by SuperGreeks