Νεαρός έγραψε στο FB: “Μπάτσος καλός – Μόνο νεκρός” και τώρα κινδυνεύει με φυλάκιση

Ένας 29χρονος έγραψε ένα ποστ στο facebook που θεωρήθηκε προσβολή για την αστυνομία μετά από πυροβολισμούς και τον σοβαρό τραυματισμό ενός αστυνομικού στη Λιέγη. Τώρα αντιμετωπίζει ποινή φυλάκισης για έως και ένα χρόνο! Aρχικά ο αστυνομικός θεωρήθηκε ως νεκρός.

Στο ποστ του ο 29χρονος έγραψε “Μπάτσος καλός, μόνο νεκρός” Και “Δε λυπάμαι κανέναν εγκληματία όπως ένα μπάτσο”.

Το μήνυμα του ανθρώπου, που θεωρήθηκε “απαράδεκτο” από τους εισαγγελείς, αναρτήθηκε μετά από αναφορές, οι οποίες αργότερα διαψεύστηκαν, ότι ένας αξιωματικός της Λιέγης είχε σκοτωθεί κατά τη διάρκεια μιας ανταλλαγής πυροβολισμών στις αρχές Σεπτεμβρίου. Ο αξιωματικός, 33χρονος Maxime Pans, είχε πυροβοληθεί στο κεφάλι κατά τη διάρκεια αστυνομικού ελέγχου, σε ένα περιστατικό που αρχικά βγήκε στα μέσα ότι ήταν νεκρός. Τελικά και για την ιστορία μέχρι και σήμερα η κατάσταση υγείας του Maxime Pans βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Η αστυνομία τράβηξε τον νεαρό στα δικαστήρια των Βρυξελλών την Τρίτη σε ακρόαση στην οποία εξέφρασε τη λύπη του για τις δηλώσεις του στο Facebook, σύμφωνα με τις εκθέσεις της RTBF.

“Δεν θέλω κανέναν να πεθάνει, διαφωνώ με κάποια πράγματα, αλλά δεν χαίρομαι για το θάνατο κάποιου. Ζητώ συγγνώμη », είπε ο νεαρός.

Το δικαστήριο διοίκησης των Βρυξελλών αναμένεται να εκδώσει την απόφασή του στις 15 Νοεμβρίου.

Περίεργα χρόνια. Οργουελικά χρόνια.

Πηγές : Brussels Times , Belga

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Copyright © 2024 · #SuperGreeks · Web Design & Development by SuperGreeks