Ολλανδία: Διαδικτυακό φεστιβάλ για το κλίμα διοργανώνει ο δήμος του Άμστερνταμ

Ολλανδία-Άμστερνταμ-Κλίμα

Πώς διατηρούμε το κεφάλι μας δροσερό και τα πόδια μας στεγνά στο Άμστερνταμ; Βροχοπτώσεις, ζέστη, ξηρασία: πολλά από αυτά τα αντιμετωπίζουμε καθημερινά. Στις 22 Οκτωβρίου 2020, το Άμστερνταμ διοργανώνει το δωρεάν Φεστιβάλ προσαρμογής κλίματος στο διαδίκτυο. Σκεφτείτε το και πάρτε μέρος!

Πώς προετοιμάζουμε το Άμστερνταμ για το κλίμα του σήμερα και του αύριο; Υπάρχουν κίνδυνοι, αλλά υπάρχουν πάντα και ευκαιρίες. Θα θέλαμε να μάθουμε πώς σκέφτονται οι νέοι του Άμστερνταμ (και όποιος νιώθει νέος). Ποιες είναι οι ανησυχίες και ποιες είναι οι επιλογές; Πείτε το μας στις 22 Οκτωβρίου κατά τη διάρκεια του διαδικτυακού φεστιβάλ για την κλιματική προσαρμογή! Το πρόγραμμα αποτελείται από συζητήσεις πάνελ, εμπνευσμένους ομιλητές και πρακτικά παραδείγματα. Μπορείτε να παρακολουθήσετε όλες τις συνεδρίες online. Και έχετε την επιλογή να κάνετε ερωτήσεις μέσω της συνομιλίας.

Τι περιλαμβάνει το πρόγραμμα 

Πώς είναι ακριβώς το πρόγραμμα; Κατά τη διάρκεια του διαδικτυακού φεστιβάλ θα ακούσετε την ιστορία των ακτιβιστών του κλίματος που έφτασαν στο Περού με ιστιοφόρο πέρυσι και παρακολούθησαν εκεί τη διάσκεψη των Ηνωμένων Εθνών για το κλίμα COP25. Μιλούν για την εμπειρία και τα κίνητρά τους και πώς κάθε νέος μπορεί να συνεισφέρει στην κοινωνία χωρίς να είναι απαραίτητα ακτιβιστής. Εκπρόσωποι του φεστιβάλ και των εκδηλώσεων θα πουν επίσης τη γνώμη τους. Πώς βλέπουν το μέλλον με το μεταβαλλόμενο κλίμα … Θέλετε να μάθετε περισσότερα;

Δηλώστε συμμετοχή ΕΔΩ 

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Copyright © 2024 · #SuperGreeks · Web Design & Development by SuperGreeks