Ολλανδία: Επιδοτήσεις ύψους 41,5 εκατομμυρίων ευρώ καταβάλλονται σε νέους επιστήμονες

Ολλανδία-Επιστήμονες-Επιδοτήσεις

Κατά τη φετινή χρονιά, ο οργανισμός επιστημονικής έρευνας NWO στην Ολλανδία θα δώσει 41,5 εκατομμύρια ευρώ σε επιδοτήσεις162 νέων, ταλαντούχων επιστημόνων που πρόσφατα πήραν το διδακτορικό τους. Οι 90 γυναίκες και οι 72 άνδρες μπορούν να χρησιμοποιήσουν την επιχορήγηση με τον όνομα “Veni” για να αναπτύξουν περαιτέρω τις δικές τους ερευνητικές ιδέες στα επόμενα τρία χρόνια. 

Η φετινή έρευνα των βραβευμένων “Veni” επικεντρώνεται σε αντικείμενα, όπως ο αντίκτυπος των κοινωνικών δικτύων στη δημοκρατία, η ανάπτυξη ενός βιοαισθητήρα που συμβάλλει στη δημιουργία προφίλ δακτυλικών αποτυπωμάτων, καθαρότερη παραγωγή υδρογόνου για τη μετάβαση της ενέργειας, τη ζωή γύρω από γνωστούς καλλιτέχνες, τις επιδράσεις του καρκίνου μαστού κ.α..

Το 14% νέων επιστημόνων πήρε επιχορήγηση

Η επιχορήγηση Veni, μαζί με τις Vidi και Vici, είναι μέρος του προγράμματος ταλέντων NWO. Κάθε χρόνο τα βραβεία NWO επιχορηγούν νέους επιστήμονες όταν παρουσιάζουν μια πολλά υποσχόμενη έρευνα. Συνολικά 1.127 επιστήμονες υπέβαλαν τις ερευνητικές τους προτάσεις για χρηματοδότηση φέτος. Το 14% από αυτούς έλαβαν επιχορήγηση 250 χιλιάδων ευρώ.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Copyright © 2024 · #SuperGreeks · Web Design & Development by SuperGreeks