Ολλανδία: Η αστυνομία διέλυσε πάρτι 80 ατόμων με ενήλικες 40 και 50 ετών

Ολλανδία-Πάρτι-Αστυνομία

Η αστυνομία στην Ολλανδία κλήθηκε το Σάββατο το βράδυ να διαλύσει ένα πάρτι που πραγματοποιήθηκε σε μια σκηνή στο Nieuw-Vennep, στο οποίο μετείχαν περίπου 80 άτομα ηλικίας από 40 έως 50 ετών.

Η κεντρική σκηνή είχε τοποθετηθεί σε ένα χωράφι στο πίσω μέρος του σπιτιού και περιβαλλόταν από περίφραξη, γεγονός που δυσκόλεψε τις αρχές να φτάσουν ως εκεί, όπως ανέφερε ο ειδησεογραφικός ιστότοπος Nu.nl.

Η επικεφαλής του τοπικού συμβουλίου ασφάλειας, Marianne Schuurmans, δήλωσε στο Twitter ότι ήταν το τρίτο μεγάλο πάρτι που διαλύθηκε από την αστυνομία στην περιοχή Haarlemmermeer τις τελευταίες ημέρες. 

Απαράδεκτο για τη δημόσια υγεία και τα κλειστά μπαρ

“Είναι απαράδεκτο από την άποψη της δημόσιας υγείας και από τα τοπικά καφέ και μπαρ που είναι κλειστά», δήλωσε ο Schuurmans. Στο Λίμπουργκ, η αστυνομία κλήθηκε επίσης να τερματίσει ένα πάρτι σε μια αποθήκη, όπου συμμετείχαν 25 άτομα.

Άλλες παρόμοιες εκδηλώσεις σταμάτησαν στο Hoofddorp, στο Amstelveen και στο Maastricht. Οι διοργανωτές παράνομων εκδηλώσεων αντιμετωπίζουν πρόστιμο 4000 €, ενώ οι επισκέπτες 95 €.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Copyright © 2024 · #SuperGreeks · Web Design & Development by SuperGreeks