Ολλανδία-Κορονοιός:Περισσότερα από 4000 κρούσματα/ημέρα – Βουλευτές επικρίνουν τον μαζικό εκκλησιασμό

κορονοιός-θάνατοι-κρούσματα-νοσοκομεία

Συνολικά, αναφέρθηκαν 4.007 νέα κρούσματα κορονοιού στο ινστιτούτο δημόσιας υγείας RIVM τις 24 ώρες έως την Κυριακή το πρωί.

Ακόμα 69 άνθρωποι εισήχθησαν στο νοσοκομείο, εκ των οποίων 163 βρίσκονται τώρα σε ΜΕΘ. Η αύξηση στις εισαγωγές στα νοσοκομεία είναι της τάξης του 9%. Αυτή η αύξηση του 9% είναι και η μεγαλύτερη αύξηση που παρατηρήθηκε ποτέ σε αυτή την τάση.

σεμινάριο-ψυχολογία

Τα περισσότερα κρούσματα κορονοιού

Μέχρι στιγμής τα περισσότερα κρούσματα έχουν καταγραφεί στο Άμστερνταμ (457). Στο Ρότερνταμ υπήρχαν 267 νέα κρούσματα και στη Χάγη 256. Στη συνέντευξη τύπου της προηγούμενης εβδομάδος είχε αναφερθεί από τον υπουργό υγείας ότι μέχρι τα μέτρα που πάρθηκαν να έχουν αποτελέσματα θα έχουμε φτάσει στα 5000 κρούσματα / ημέρα.

μάσκες-εταιρείες-βέλγιο-ολλανδία-ελλάδα

Για την εκκλησία

Εν τω μεταξύ, οι βουλευτές του ChristenUnie και των Χριστιανοδημοκρατών επέκριναν τους αξιωματούχους της εκκλησίας στο Προτεσταντικό χωριό Staphorst, όπου πραγματοποιήθηκαν τρεις εκκλησιασμοί, ο ένας μετά τον άλλον, με 600 άτομα ο καθένας.

Παρόλο που οι εκκλησιαστικοί ενημερώθηκαν σχετικά με τους κανόνες για τον κορονοιό πριν από τον εκλλησιασμό, δεν τους ζητήθηκε να φορούν μάσκες προσώπου και τους επιτράπηκε να ψάλουν, δήλωσε ο τηλεοπτικός οργανισμός NOS. «Η ελευθερία που έχουν οι εκκλησίες… απαιτεί και να ενεργούν υπεύθυνα», δήλωσε εκπρόσωπος της ChristenUnie στον τηλεοπτικό οργανισμό NOS.

Οι θρησκευτικές υπηρεσίες εξαιρούνται από το νέο μέγιστο αριθμό ατόμων που μπορούν να λάβουν μέρος σε μια οργανωμένη εκδήλωση, η οποία μειώθηκε σε 30 την προηγούμενη εβδομάδα.

Αντίθετα, στο Άμστερνταμ, πολλά από τα τζαμιά των πόλεων αποφάσισαν να κλείσουν τις πόρτες τους για τις επόμενες τρεις εβδομάδες, ανέφερε το Parool το Σαββατοκύριακο.

Πηγή

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Copyright © 2024 · #SuperGreeks · Web Design & Development by SuperGreeks